fredag 11. mai 2018

Sveise slitestål

Hei, fekk nytt knuseverk denne veka, og før det skal tas i bruk, skal det leggast litt ekstra slitestål i nedfall osv, for det blir ikkje gjort frå fabrikk. Lafopa Industrier kan utføre sveisereparasjoner på gravemaskinarmer, gravemaskin- og hjullasterskoper og diverse utstyr til landbruket. Reservedeler og rekvisita til din traktor.


Denne nettbutikken er utarbeidet for å kunne presentere noen av produktene vi leverer. Varene du finner i denne . Det må kunne sveises i alle stillinger, helst uten forvarming.

Dette betyr at en ofte velger avsett av austenittisk type med god forlengelse, stor strekkfasthet. Slitestålet frå Dalen har for dårleg kvalitet, og slit difor fortare enn det. Tinder til steinrive innlegg 2. Ny plate til traktortilhenger innlegg 13. Skifte ut foring på sylinder. Flere resultater fra gardsdrift.


Oppussing av brøyteskjær - Traktorbygda bygda. Det har blitt brukt litt for mykje utan slitestål. Sveise på nytt slitestål , og sveise på forsterkingar her og der.

Slitestål over 20mm bør forvarmes til 2før man sveiser forøvrig. Olofsfors tilbyr Bruxite slitestål for alle kommersielt tilgjengelige maskiner og skuffer. Kan jeg sveise aluminium til stål?


Bufret Lignende Oppretting og sveising av klappvinger på skuffe. Vi påtar oss sveising innenfor . Stein sliter bort dyre gram av tenner, holdere og slitestål i et forrykende tempo. Vi graver bokstavelig talt så gnistrene fyker! Effektiv sveising av skuffe for 70-tonner.


Sveising av sidetipp-skuffe for tunnelarbeid. Bytting av slitestål i tippsemi-kasse. Mn-legert kopperbelagt tråd for gassveising – oxyacetylen- sveising av ulegert stål med nominell minimumbrudsgrense som ikke . Ekstra sterk basisk elektrode for sveising av lavlegerte og mediumlegerte stål,.


Vi utfører alt innen sveising. Reparasjon av gravemaskinskuff. Produksjon av transportører. Overhaling av oppheng til baugport til ferge.


Slitestål - slitestål , gravemaskin, kobelco, borstål, filter, glass, gummibelter, klyper , maskindeler, powertilt, tigercut - Finn firmaer,. HARDOX erav de fleste regnet som det tøffeste slitestålet på markedet, er Hardox meget brukerevennlig på ditt verkste og egner seg utmerket til sveising , .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg