tirsdag 8. mai 2018

Betale årsavgift 2017

Hele millioner krav ble sendt ut til norske bileiere. Til sammen dreier det seg om nesten ti . Nå kommer årsavgiften – litt billigere enn i fjor. Det betyr at den som eide kjøretøyet 1. Neste år erstattes årsavgiften av en trafikkforsikringsavgift som innkreves av .

Dette er reglene for betaling av årsavgift på bil. Den nye ordningen innebærer blant annet terminbetaling og . PUNG UT: Vil du unngå at skatteetaten kommer og skrur ut registreringsskiltet på bilen, er det på tide å betale årsavgiften. Kjøretøyeiere som ikke betaler årsavgift innen forfallsdato må betale tilleggsavgift.


Da fristen for å betale årsavgift gikk ut den 20. Nå skal årsavgiften snart betales igjen. Bildet viser biler på Tromsøbrua.

Skatteetaten purrer nå på bileiere som ikke har betalt årsavgift for kjøretøyene sine. Avgiftene har en samlet sum på 8millioner kroner. To og en halv måned etter at fristen gikk ut, er 127.


Jeg har betalt årsavgiften på min gamle, men årsavgiften på den bilen jeg har nå er . Janne Andersen må betale årsavgift for en bil hun ikke har sett siden februar. Men vrakpanten får bilens nåværende eier, som ikke har betalt omregistrering. Leverte du registreringsnummerskiltene til Statens vegvesen innen 31. Betaler du forsikringen hver måne skal du også gjøre det samme med TA. BIL: Vi er best i landet på å betale årsavgift.


Konsekvensen av å ikke betale årsavgift vil jeg tro er den samme som alle andre regninger. Om man ikke betaler årsavgiften risikerer man at kjøretøyet blir avskiltet. AVSKILTING: De som ikke har betalt årsavgiften risikerer nå å få bilen avskiltet.


NTB) Publisert: 08:- 10. Den som sto som eier av registrert kjøretøy hos Statens vegvesen 1. Selger du kjøretøyet ditt .

FOTO: NTB scanpix Du må fortsatt betale årsavgiften , men nå får den nytt navn. De som får purring har enten ikke betalt årsavgift eller betalt avgiften for sent. Patentstyret skal betales fra og med avgiftsåret etter at Det.


I dag betaler du årsavgiften i en sum én gang i året. Har du delt forsikringen i terminer, . Alle som eier et registrert kjøretøy under 7.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg