mandag 28. mai 2018

Test av turøks

Her finnes en øks for alle, om du . Jeg skal anskaffe meg en liten turøks. Har testet ut ei kløyvøks fra fiskars nå i det siste, denne kan virkelig anbefales på det sterkeste. Vi har sett etter den beste kløyveøksa.


En tursag eller øks er alltid kjekt å ha med på tur i skogen.

Den du kan bruke til både småved og de tungkløyvde kubbene. Dette er solide verktøy med lav vekt som du lett kan ta med deg i sekken. Tursager, macheter og øks . Uten å blunke kan jeg anbefale denne øksen om du tenker på å investere i en liten turøks.


Har noen testet Skjult lenke - logg inn for å se den sagene? Vekta ser jo respektabel ut og ville tro at man får et fint og stramt blad med den. Er Samekniv svært overvurdert?

Skarp sag og god øks - Et must - Villmarkslivet villmarkslivet. Bufret Lignende Denne typen sag har vi ikke selv testet av den grunn at dette er et halvdårlig alternativ uansett årstid. Selv om sagen kan legges sammen for å spare volum og at . Sjekk priser på best i test turøks.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp best i test turøks billig i nettbutikkene. Test : Er dette det ultimate villmarkstilbehøret?


Tester inkluderer merker som er . Gerber Hatchet Turøks fra Gerber. Måtte vi valgt mellom turøks og tursag, ville den siste kommet først. Gränsfors Amerikansk Felleøks Profosjonell skogsøks. Ta den nettbaserte testen og få en foreløpig liste over de potensielt beste øksestørrelsene for deg. Ta vår online test for å finne ut hvilke økser som vil passe deg og ditt behov.


Søk om å bli vår Test Pilot på de nye Fiskars X-Series Øksene! Delbetaling Fri frakt fra 699kr.

Over det trenger en turøks og eventuellt en tursag. Har lest mye positivt om disse knivene, både forum og tester. Kommer i lekker filtslire med . Det er påvist ca 9kullgroper og over jernvinner i nærheten av fabrikken som, dokumenterer lang smitradisjon. Da har du et redskap som kan brukes til vedsanking, skjære brø rense fisk osv.


Vikingøksa er en god turøks som tar liten . Har du ikke problemer med vekt er en tursag eller turøks genialt når veden skal . Jeg testet denne i går, og ble imponert over hvor effektiv den var. Det overgår tursag og turøks. En kraftig skrutrekker eller en turøks veier ikke mye og gir en god indikasjon om isen er trygg dersom det ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg