torsdag 31. mai 2018

Silkehøne

Fjæren har ikke den vanlige fjærstrukturen og minner derfor . Jeg er med tenker pa a selge ut avlsgruppa mi med perlegra silker pa honer(en svart ) og to haner(en svart) og derfor vil jeg kjekke . Det er straks desember og folk planlegger mest til jul. Men noen planlegger også for våren, planlegger en drøm om høns i dagen, om å hente egg selv, om å ha . Dverg: Hane 600g Høne 500g.

Denne rasen kommer fra Kina, der den ble oppdaget blant en kinesisk keisers private hønsekolleksjon. Hvid silkehøne kylling i stor, uge gammel. Vekt: Hane 4-kg Høne 1-kg. Egg: Minstevekt 40g Idealvekt 44g Lys brun.


Finnes i fargene: Hvit, Svart, Blå, Rø . Den er desuden en stabil ruger og en god kyllingemoder. Find godt tilbud på tilbehør til dine fjerkræ.

Spar penge og køb billige fjerkræ på . Fjøra har ikkje den vanlege fjørstrukturen og minner derfor . Jeg ønsker Sort silke høne , Hane, eller andre farger har hvit i bytte eller sor salg. Silkehøns har tæer, den 5. Kan tenke meg en hane og to høner av dverg silke. This Pin was discovered by Magnar Steen.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Butikk i Oslo med stort utvalg i kniver,sverhjelmer,viking,middelalder,samurai, mil. Tommy Andersen har travlt i baghaven i Boestofte på Stevns. Man mener at racen kommer fra Østasien (de japanske fra bjergene i Japan) og er flere hundrede år gammel. Fjærene mangler kroker på fanestrålene, slik at fjærene ikke har sammenhengende . Dens fjerdragt består af dunlignende fjer der nemt kan forveksles med pels.


See what people are saying and join the conversation. Det er en høne som jeg møtte i en friluftsbarnehage, i midten av skogen. Den kalles silkehøne fordi befjæring er bløt som silke.


SJEFEN: Andreas Vorland er utstillingsleder og leder av Hordaland Hobbyfjærfeklubb.

Han har mange ulike høneraser, og liker godt silkehøns. Den Hvide varietet er nok den mest kendte, det er den farve som har . Blir det bronsekalkun, silkehøne eller dvergkochin på familien? Følg tusenkunstneren Erik Alfreds jakt på et selvforsynt, mekanisk paradis i. Da fikk du møte Otilie, som har tre dverghamstre.


Ein må halde høna rundt vengane. Min venninne Grethe bor på vakre Giske, og der har de det flott både hønene og Grethe. Jeg var på besøk og fikk nylagte egg hver eneste dag, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg