mandag 14. mai 2018

Fargekoder jotun

Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her. Bufret Jotun LADY Rythm of Life fargekart.


FOTO: Torstein Øen Dette er Jotuns fargeprøver og produsenten har gitt de mest populære fargene egne navn, men fargene har også sin egen . Et eksempel er Jotuns velkjente farger Egghvit og Bomull. Denne koden forteller meg om dette er en varm eller kald farge , om hvor mye sorthet den har i seg.

Hvilken farge er veggen malt med? Det mangler dog et søkefelt hvor man kan skrive inn en fargekode man . Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss! Det lanseres stadig nyheter, både i farger. Båtprodusentens fargekoder. Dersom du skal reparere en skade i gelcoaten trenger du fargekoden for identisk.


Marianne Møller Olufsen til Jotun LADY. Nina Klæboe Mørkve er Skandinavisk Fargesjef i Jotun AS og vet nesten alt om den populære gråfargen. Hennes beste råd er å teste farger , .

Blingsa da jeg var innom fargehandelen i går og kjøpte en bøtte Jotun Trebitt i farge gråhvit. Dette ettersom jeg har beiset halve terrassen i . Etter en lang periode hvor alt skulle være lyst, ser vi nå tydelig at mange ønsker seg farger på veggene, sier Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun. For fargen jeg hadde plukket ut, var en av Nordsjö sine farger. Og butikken jeg var innom førte Jotun sin maling, ikke Nordsjö.


Vår fargevelger er ment å gi deg en viss idé om hvordan ulike farger vil se ut på en. Se det nye fargekartet fra Jotun , Rhythm of life. Velg farger som går ton-i-ton eller gå for stilfulle kontraster. Se hvordan du får den perfekte fargen med LADY Pure Color. Slik får du fargenyanse til å passe sammen, med farger fra LADY fargekart.


Nå har Jotun laget et stort digitalt fargekart hvor Jotuns fargesjef har funnet frem de beste fargene til huset. Hele farger finner du i fargekartet, . Vi blander maling i tilnærmet alle farger. Har du ett gammelt malingspann av den fargen du skal ha. Opplev våre fargekart med fargepakker til rommet slik at du kan velge DEN fargen du liker best som hovedfarge. Samtidig gir vi deg forslag til DE ANDRE . Ifølge interiør- og fargedesigner Nina Klæbo i Jotun Decorative kan ulike hvite.


Her kommer fargekodene til leiligheten. Stue : Silver Dobbel Spesial resept (Nord Farger AS).

Andre fargekoder skal ikke benyttes, og endring krever vedtak i Generalforsamlingen. I sitt nyeste fargekart har i tillegg Jotun satt lilla på kartet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg