onsdag 30. mai 2018

Takboks biltema

Med rørinnganger (stk. Ø mm), mm fra framkant. Se testen, og tenk nøye på hva slags takboks du kjøper! Til de som vil ha en lekker, lavtbyggende takboks , selger Iversen.


Skiboks fra Biltema : Billigboks som nå forhåpentligvis tåler en kollisjon. Fem av ni takbokser får strykkarakter i en kollisjonstest NAF har gjennomført.

Kan brukes til både ski- og bilferier og til shoppingrunden på kjøpesenteret. Svenske Testfakta har nylig utført en test av en rekke skibokser som selges fra Biltema. Den rimeligste skiboksen fikk knusende kritikk på flere . Sjekk dette før du velger takboks.


Billig og relativt stor boks fra Biltema i ABS- plast. I bare kilometer i timen kan en takboks være livsfarlig for andre. Både Jula Arjes 4og Biltema 4er langt billigere enn testens store . Har solgt en del av disse, dog ikke Biltema.

Som sagt før, vi har Biltema , og jeg kan bekrefte at den boksen er noe jævla . Selvsagt leverer også Biltema både en grei takboks på ca. Heter det takboks eller skiboks? For dager siden - Grei takboks (ikkje skiboks lengde!) til sals. Takboks er det rette ordet!


Passar dei fleste takbøylar. Nokre små striper og berre ein nøkkel til boksen. Har lyst til å kjøpe takboks før ferien, og disse er jo veldig . Vår ferske takboks -test viser skremmende resultater. Etter den suverene vinneren fra Thule, kom Jula Arjes 4og Biltema 450. Ble en tur til Biltema , taljer, tau og noen ringkroker (havlkroker).


Noen som har testa den eller hørt noe om den? Placera takboxen så att den centreras över de båda lasthållarna resp. Kontrollera så att du kan öppna både. Det var takboksen Thule XL Motion 8som kom best ut av testen, foran en takboks fra Jula og en fra Biltema.


Skiguard 7kom dårligst ut av . Biltema har også et par kroker for å henge boksen på vegg, på høykant.

Er det noen som har erfaring med biltema. Og hvordan monteres egentlig en takboks ? Tidligere har i hvert fall Biltema sine takbokser kommet dårlig ut i kollisjonstester. TAKBOX TAKBOKS KULJETUSBOKSI TAGBOKS - Read more about tagboksen, takboksen, takboxen, kuljetusboksi, bilens and biltema.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg