torsdag 17. mai 2018

Helsport ly vindsekk

Den øker sikkerheten og tryggheten i tilfelle været skulle snu eller noen bli skadet. Sekken er romslig for to personer, . Perfekt for to, enten om man vil sitte ved siden av eller mot hverandre. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


LY vindsekk er super å ha ved korte matraster eller hvile når vinden blåser på. For økt sikkerhet og trygghet I fjellet er dette en nødvendighet i sekken.

En vindsekk bør alltid være med i sekken på grunn av sikkerheten den gir dersom været . Om du er på en av dine vanlige dagsturer, eller er på en lengre fjelltur, kan det være smart å ta med seg en type utstyr som ikke bare skaper . Helt nødvendig om man må gjøre en ufrivillig overnatting. Spesielt om man ikke kan grave seg ned pga skade eller for lite snø. Her har man uansett ly for vind.


Den gir ly for vær og vind når du tar en pause eller må skifte klær, samt god beskyttelse over lengre tid hvis . Tenker å kjøpe meg vindsekk men er usikker på om LY er den beste eller om jeg får bedre bruk for en Fjellduk istedenfor. Ideelt sett bør man grave ut et hull i snøen eller finne et sted som ligger i ly for . Her kan du spise, fikse ting , overnatte og gå på do i ly .

Vindsekk - enkel eller dobbel? Sammenlign tilbud på Ly vindsekk i kategorien Friluftsliv fra en rekke nettbutikker samlet på. Sove under åpen himmel, men vil ha litt ly for været? Ly Gapahuk er lett å sette opp og gir umiddelbar. Helsport is a family owned and run company.


Click here to find similar products. Lett og romslig sovepose med dun for lett . En vindsekk er en sekk, oftest laget av et rødt syntetstoff, som man kan sette seg i. Den egner seg også fint til å tre over seg . Blå himmel og vindstille kan raskt endre seg til tett snøvær og sterk vind i fjellet. Mulighet til raskt le kan være avgjørende, og da er vindsekken god å ha. Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp.


Dette er et perfekt multiprodukt for jakt og turbruk, enten om du skulle trenge en tarp, poncho eller vindsekk. Om du skulle trenge ly fra vind og regn, får man den komforten man trenger inne i fjellduken. Det vil i mange tilfeller være nok varme og ly for vind og regn i denne duken,. Tilgjengelighet: på lager.


Tarp, gapahuk og vindsekk i denne serien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg