fredag 11. mai 2018

Melon typer

Bufret Lignende Sukkermelon brukes mest til forrett, i fruktsalater eller til dessert. Vannmelon som forfriskning eller som forrett eller dessert. Av sukkermelonene kjenner vi best igjen variantene honningmelon, nettmelon, galiamelon, . Om sommeren er det herlig å kose seg med melon i varmen.


Melon er den perfekte sommermaten! Den ene kaller vi sukkermelon og den andre vannmelon.

Du kan vælte dig i søde, saftige meloner til skaldyr, is, salater eller kød. Piel de Sapo, eller froskeskinnsmelon, er en oval type honningmelon med et . Til gengæld er melon fantastisk til alle typer is: Parfati, sorbet og italiensk mælkeis. Den vanligaste är run har grönt. Det finns olika typer av vattenmelon. En mogen melon doftar starkare och skall kännas lite mjuk om man trycker lätt på den.


Sukkermelon har en kjerne med steiner, men vannmelonen har steiner i fruktkjøttet, hvis den ikke er steinfri. Galia är en mycket söt och aromatisk liten melon.

Den har gulgrönt skal med längsgående mörkare strimmor. Ofta är skalet överdraget med ett ljusare . I hele verden mye av meloner er spist. Det er også ikke mindre enn sytti forskjellige typer melon.


Vi kan hele året melon mat fordi vi importere . Både vannmelon og andre meloner som for eksempel cantaloupe. Stort udvalg af meloner - Danmarks største udvalg af økologisk frugt og grønt. Nå er alle typer melon på topp. De er søte, kjølende og fulle av organisk vann som fyller på kroppen din med vitamin C, antioksidanter og . Han har brukt en iskrem scoop som lager små kuler av melonen for å hule den ut, og så lagt alle melonkulene tilbake til slutt, sammen med flere typer melon og . Vi spiser ikke mye eksotisk frukt, men . Del ulik type melon som rød og gul vannmelon, cantaloupemelon,.


Be gjerne en voksen om litt hjelp til å skjære opp melonen i skiver, da det kan være litt vanskelig. Du kan bruke vannmelon, honningmelon eller andre typer. Lykopen er vist å forebygge flere typer kreft, som brystkreft, tarmkreft, kreft i livmoren, . Her kan du selvfølgelig bruke annen spekemat istedenfor fenalår, eller blande ulike typer spekemat.


Merker jo om hun ikke tåler det. Numera finns det många olika typer av meloner att få tag på i Sverige.

De flesta av dem tillhör sockermelonerna och är släkt med gurkor och.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg