fredag 13. juni 2014

Best i test stormkjøkken

Best virker de når det ikke er kaldt. Ned mot null grader minker effekten, spesielt når det er lite gass igjen i boksen. Den Norske Turistforenings utstyrsekspert Nils Bloch-Hoell har testet gassbrennere for medlemsbladet Fjell og vidde.


Brenneren fra Primus er best i test. Vi har testet åtte brennere som takler parafin, gass, bensin og diesel.

Kjelene fungerer best , men løs vindskjerm er enda bedre. Mange bruker primært stormkjøkken kokeapparat på tur, og det er fint å ha i mange. I denne linken finner du en test av toppmonterte brennere . Den fikk best i test av fjell og vidde. Kokeapparat til helårsbruk innlegg 22. Trangia sine stormkjøkken.


Stormkjøkken og brenner - Merke? Bufret Lignende Den beste og mest effektive størrelsen er 2grams bokser.

Våre brennere ikke bare gjennomgår grundige tester i vårt eget laboratorium,. Les om hvilket turkjøkken som passer deg best i vår guide. Nyheter turtips og de beste tilbudene. Ugyldig epostFyll inn epost. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Primus Omnifuel, er kåret til beste multifuelbrenner i flere tester. Heller ikke gassforbruket er blant det beste. TEST : Små og lette gassbrennere.


Parafin og bensin fungerer best til vinterbruk. Når sultne familiemedlemmer står i kø må det gå unna med matlagingen. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp best i test gass gassbrenner stormkjøkken billig i . De heter multifuel, men mange er kresne på drivstoffet og det beste og mest normale.


Superenkel med piezotenning! Sjekk priser på best i test gass gassbrenner stormkjøkken. Varenummer: FMS1Kategori: .

Vekt 1g Med piezotenning. TV hjelper deg tester TURPRODUKTER:. Her får du en god brenner og et komplett stormkjøkken med to kjeler, stekepanne. I vår uhøytidelige pannekake- test kom Superfly best ut. Sats på enkle retter som kan lages på grill eller stormkjøkken.


Eagle brenner for stormkjøkken. For dager siden - Abdel-Rahim Mohame som analyserte VM-kamper i fotball for Egypts statlige tv -kanal, døde av hjerteinfarkt etter at landslaget slapp inn mål .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg