fredag 6. juni 2014

Traktor teoribok

Hos oss finner du lærebok, spørsmålsbok og arbeidsbok for klasse T. Læreboka vektlegger trafikkatferd . Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet . Bøkene er skrevet og produsert av Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund og følger innholdet i . Når du tar førerkortet, er det nesten obligatorisk å ha et digitalt læremiddel eller teoribok.

Trafikalt grunnkurs på trafikkskolen gir deg en bra innføring i teorien, . Hvor får jeg kjøpt teori bok til traktorlappen ? Teoribok til traktor , hatt god bruk for bøkene. Er både faktabok og oppgavebok til traktor. Kunn faktabok 200kr og oppgavebok 100kr Kan levere . Føre alle traktorer eller motorredskap med eller uten tilhenger, når klasse T er tatt før 1. Vektbegrensningen faller bort når du har .

I serien VEIEN TIL FØRERKORTET, tilbyr vi læreboka TRAKTOR , som dekker alt eleven trenger å vite for å . Du har rett til å kjøre alle traktorer og motorredskap, begge med eller uten. Jeg holder på å ta et kurs der vi skal lære alt om kjøring av traktor med. Teknologi, transport og landbruk.


Se flere bøker fra Odd Grønbeck. Det blir nok Mari som blir kjørende med traktoren. Veien til førerkortet for traktor (Heftet) av forfatter Odd Grønbeck. Jeg har ikke førerkort ennå jeg, sier Hallvard som fikk teoribok for bil som ekstragave. Det stilles stadig strengere krav til opplæring av de som skal kjøre traktor.


Her kan du teste om du har kunnskapen som trengs. Bø sentrum med tre passasjerer, mistet lappen. Jeg har lest til teoriprøven de siste dagene og tenker å ta prøven nå i løpet av uka. Traktorboken innehåller den specifika teorin du behöver när du vill ta ett traktorkort. Om du nu sen tidigare har ett förarbevis för EU-mope kan du byta in det mot det nya AM kortet.


Dette er teoriboka til førerprøven i klassene C (lastebil) og D (buss).

Du får även köra A- traktor , alltså EPA- traktor med denna behörighet. Du får din teoribok och sidhänvisningar så att du kan läsa på inför varje lektion. Då är en teoribok till körkort något för dig. Ljudstöd finns för B, Traktor samt MC. Det trafikale grunnkurset er på totalt undervisningstimer.


Du skal ha timer teori i klasserom fordelt på tre kvelder. Så undervisningstimer med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg