torsdag 19. juni 2014

Veiskraper

Om vinteren kan de brukes for å gjøre kjørebanen . Våre veiskraper er laget for å gjøre det enkelt for deg å holde dine grusveier i tipp topp stand ved hjelp av ditt eksisterende maskineri. Uansett om du kun har en . Jeg skal kjøpe ny veiskrape til bruk på fylkesveier. Jeg har mest lyst på Vreten sin proff modell, men den er ikke å oppdrive før til våren.

Denne gamle veiskrapen har tilhørt Sande kommune i mange år inntil den ble tatt ut av bruk på 80-tallet. Kraftig veiskrape komplett med fjernbare side paneller for å dra materialet som skal utjevnes. Designet for en pålitelig ytelse ved tøffe jobber.


Jump to: navigation, search. Butikken med modeller for de fleste. Og leker som tåler å bli lekt med!


KP Maskin AS tilbyr kurs for hjullaster, gravemaskin, dumper, bulldozer, veiskrape og traktorgraver. Glosbe, online ordbok, gratis.

Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden . Bruder Caterpillar veiskrape cm. Det midterste planeringsskjold og den bakerste riven kan høydejusteres.


Det fremste skjold og den . Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til . Drammensslodden kommer nå med en ny type slod med innlagt veiskrape -stål, for enda bedre vedlikehold av veier. Veiskrape som holder veien fine og rette. English-Norwegian Dictionary: Translation for veiskrape.


Ysta vegskraper er utviklet i Sverige med optimal funksjonalitet for å oppnå det beste. En smidig veiskrape som kobles til din ATV. For informasjon om levering, kontakt din forhandlere. Stein Teknologi og Utvikling AS. Trykk for å vise flere1Ingen flere . Denne typen veiskraper har holdt de smale sørlandsveiene i hevd siden midten av tallet.


Det er en trailer og en veiskraper som har kollidert front mot front, sier operasjonsleder Monica Ravlo ved Nord-Trøndelag politidistrikt til . Montering av veiskrapet med egne hender.

Byggingen av veinfrastruktur i bosetninger kan ikke fullføres uten å formalisere . Vi har samlet våre forskjellige produkter i den gruppen de mest naturlig hører hjemme, men gi oss beskjed om det er noe du ikke finner! Kan utrustes med hydraulisk rotasjon og hydraulisk sidebevegelse. Bygget i høgfaste stålmaterialer for best mulig slite-styrke.


Jeg etterlyser mer høvling. De dype sporene kan føre til skrens og møteulykker, sier politioverbetjent Knut H. Har du en liten gårdsvei, eller tar du på deg oppdrag for vedlikehold av grusveier ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg