tirsdag 17. juni 2014

Matemagisk tavleressurs

De matemagiske mysteriene med Mats og Mathilde, som innleder kapitlene, . Står eleven fast, dukker det opp forklaringer og hjelp underveis. Alt eleven gjør på nettstedet blir lagret . Søket ga treff på tavleressurs. Her finner du de samme oppgavetypene og kapitlene som i . For læreren: - Lærerveiledning på papir.

Lærerens tavleressurser kan ALLE få til å bruke. Matemagisk 5-viderefører alle de gode grepene fra Matemagisk 1-4. Skrive regnefortellinger som har med tid å gjøre.


Data – lage tabeller på pc. For å oppnå forståelse og faglig utvikling i matematikk, er altså de fem ferdighetene en forutsetning. Smartboard og digital tavleressurs.


Algebra, Barneskole på Østlandet, Tre uker, Læreboka Matemagisk,. Prøv den gode kombinasjonen av motiverende, .

Samtale om ukedagene og månedene. Snakk sammen om ukedagene og månedene. Navnet og rekkefølge på ukedager og måneder. Stasjoner tir og fre:​lærer,.


Til daglig forbereder hun lærerstudenter på oppgaven som matematikklærer i barneskolen. Tors:​ ​​Veiledet​​skriving​​forsøk​​med​​is. Lære å bruke tallstråla , Trene på tiervenner bruke tiervennsang I-pad: Hungry Fish Math Bingo Math . Hvordan arbeide med tegneserien Les tegneserien sammen med elevene.


Komplett matematikkverk med bok, lærerens tavleressurs og digital elevressurs. Kvart kapittel presenterer ein skrivestrategi som lettar arbeidet med skrivinga. Tavleressursar til læreverk.


Begrepsinnlæring og skjult differensiering i matematikk, Matemagisk. Muntlige ferdigheter: Spille spill og snakke i sammen om resultatet. Zeppelin Nynorsk - Aschehoug.


Matemagi : En matemagisk tryllekunst med to Rubiks kuber (engelskspråklig versjon). BRUK SOM TAVLERESSURS Tilrettel. Kjøp 'Ordriket, arbeidsbok 3B' av Christian Bjerke fra Norges raskeste nettbokhandel. Quest :lærerens tavleressurs , 0.

Sendes normalt fra oss i løpet av virkedag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg