tirsdag 17. juni 2014

Muldvarpen tegnefilm

Han ønsket at tegnefilmen skulle ha et preg av Disney, og valgte en muldvarp i hovedrollen, etter at han støtte på et muldvarphull under en gåtur. Hopp til innhold Hopp til innhold. Muldvarpen føler sig ensom, mens de andre dyr nyder foråret sammen.


I gangene nede under jorden prøver den at fange noget, der ligner en regnorm. Produksjonsselskap: Animowany Film . Specifikationer Vurderinger Laserdiskens omtale Brugeromtaler Debat .

Tsjekkisk animasjonsserie om muldvarpen og vennene hans. Den lille nysgerrige muldvarp opdager mange forskellige ting på sine eventyr. Barn, Barne-tv (NRK), Tegnefilm. Alfredson har hentet inn en stjernelag til Muldvarpen. Flott tegnefilm med høydramatiske topper.


Zdenek Milers lange serie om Muldvarpen. Heh, jeg kom på den tegneserien om han derre muldvarpen og den rotta. Har bok og kasett og video (type tegnefilm ) og bare gode minner. Filmen blev den første i en lang række korte tegnefilm som fik succes i lande .

Den lille mus fortæller muldvarpen , at haveejeren sidder og ser en udsendelse om bekæmpelse af muldvarpe. Filmene handler om en muldvarp og hans kammerater blandt skovens dyr, blandt andet en mus, et pindsvin og en kanin. Nu præsenterer Politikens forlag et . Kan du huske den tjekkiske tegnefilm om den lille muldvarp med de blå. For at se tegnefilm hos muldvarpen ! Lille Muldvarp (på tjekkisk Krtek). Hvordan staver man til musefælde med tre bogstaver?


Hvad får man, hvis man krydser et får med en blæksprutte? Masser Af Passer, DV familiefilm, Masser Af Passer Peder er “ muldvarp ”, d. Hehe, her kom det visst inn ett par- ikke tegnefilmer også:-) . Jeg fik et nostalgisk øjeblik,. I denne tegnefilm finder muldvarpen en transistorradio, som den bliver meget glad for. Der hadde de nemlig en utstoppet muldvarp i glass og ramme.


Jeg var jo preget av Kertek (den tsjekkiske tegnefilmen ), og hadde en viss . I alt er der solgt mere end millioner bøger i lande, og i 80 . Sammenlign priser og læs anmeldelser af tegnefilm Festartikler. Genre: Tegnefilm , Børne T. Opstilling i folkebiblioteker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg