fredag 27. juni 2014

Atea ålesund

Velkommen til sikkerhetsdagen i Ålesund ! På Ateas Sikkerhetsdager ser vi på hvordan norske bedrifter kan jobbe aktivt med risikoforståelse . Atea er rådgivere for teknologiske løsninger og bruker vår kompetanse til å forme et bedre Norge. I samarbeid med kunder og partnere utvikler vi løsningene . Bedrift underlagt ATEA AS . Atea As - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Kontaktinformasjon for Atea AS Ålesund , telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Når du bruker våre tjenester så godtar du vår bruk av cookies.


Atea AS avd Ålesund har besøksadresse Postvegen Ålesund. Navn, Atea as Avd Ålesund. Besøksadresse, Postvegen 1 Ålesund. Vi trenger flere smarte hoder og dyktige kollegaer til laget vårt i Møre og Romsdal.


Kan du eller noen du kjenner styrke laget vår?

Atea i Møre og Romsdal utvider nå med syv fulltidsstillinger fra til 60. Det har vært litt utfordrende for oss å treffe de rette søkerne når vi . Oslo (NTB): IT-selskapet Atea har i en intern gransking avdekket at flere tidligere ansatte i lederposisjoner har bestukket flere kunder. Atea søker en dyktig medarbeider i Ålesund -Vi ser etter en som har lyst til å bli med i vårt lisensteam.


Atea er Norden og Baltikums ledende leverandør av IT-infrastruktur med ca. ATEA , Stordalshallen, Stordal kommune. Suveren gjeng frå ATEA i Kristiansun Fosnavåg og Ålesund ! Atea earns second gold rating from EcoVadis for corporate social responsibility. Atea AS har inngått avtale om å kjøpe Datatech AS, en spesialist på IT-.


Datatech, med ansatte, har kontor i Fosnavåg, utenfor Ålesund på . Kommersielt og industrielt. Gateadresse, Postvegen Ålesund. I høst drar Atea Community med Dell EMC og andre samarbeidspartnere på turné i Norges syv største byer, og 2. Atea , Møre Og Romsdal Jobs available in Ålesund on Indeed.


Dette blir IT-gigantens 24. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Atea AS Avd Ålesund. Norge) Atea skriver rammeavtale med Ålesund kommune og innkjøpssamarbeidet på Sunnmøre om leveranse av stasjonære og bærbare .

Vennligst velg priskategori. Pris for firmaer som er medlem av Uninett-avtalen er kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg