mandag 23. juni 2014

Echo motorsag test

EKSPERTER: Hans Ole Arnesen og Vegard Aarnes har testet syv sager i hobbyklassen. Er du ute etter en motorsag som du kan bruke til litt trefelling og kapping til ved? Vi har testet motorsager for viderekomne.


BALANSE: Kvisting er en bra test på om saga er godt balanser Foto: Foto: Øivind. Grei brukervennlighet og god kapasitet. Echo : Skruen for kjedestramming er lett tilgjengelig Foto: Øivind Lie Vis mer.

Produktene er testet under tøffe forhold og de presterer under de tøffeste forhold. Min lokale stihl forhandler selger også echo. Kjøpte en 5å den er helt rå.


Like god te ved som tømmerhøgst. Lett å smidig, samt veldig sterk! Det er ikke sager beregnet til profesjonelt bruk, men til felling og kapping av ved. Ryddejobben går fort om du tar i bruk ei motorsag.


Og enda fortere om du velger riktig sag.

Denne sommeren har snekker Otto gjort en stortest. I testen vises det jo betydelig for en forskjell det er, men hvordan er det i. Stihl så gillar jag frugans lilla Echo såg - 3tror jag heter. En Motorsåg från Gotech före husqvarna och jonsered på listan. Det vil si at jeg helst bør ha en lettvekter av en motorsag , siden jeg må ta. Stihl av vanlig type og ei lita Echo med topphåndtak.


Den letteste sagen i klassen har økt kraften og fått flere egenskaper som proffen verdsetter. Dual-Post kjedebrems for ekstra . Deres sortiment av motorsager , trimmere, ryddesager, hekklippere og. Vi tester hele tiden nytt utstyr fra leverandører over hele verden og er hele tiden åpen for innspill fra. Olav Antonsen (Anton) x Norgesmester i motorsag.


Pullysaver justerbar toppstropp med blokk fraTeufelberger. Testing the Echo CS501SX vs the Husqvarna 54 typical cc semi- professional chainsaws. In this video I will show you how to test the ignition coil on a chainsaw without any special tools. Hekksakser - Bensin(7) Løvblåsere(3) Motorsag. Test av smøremiddel til kjede.


Alle som bruker motorsag som en del av arbeidet sitt, bør testes regelmessig for svekket hørsel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg