tirsdag 17. juni 2014

Takboks bil

Om du ønsker å utvide lastekapasiteten i bilen så er takboks et godt alternativ. Vi har stort utvalg av takbokser og fører kjente merkevarer som Thule og Packline, . Takbokser - Bil - thansen. Vi har takbokser som passer til alle typer behov, enten du lever et aktivt liv, skal på ferie, eller bare trenger ekstra plass.


Sjekk stilige, romslige og brukervennlige.

Vi ønsker å gjøre det enklere for deg å finne det du leter etter, så derfor har vi laget denne funksjonen for å kunne hjelpe deg med valg av riktig takboks til din bil. At en likefrem, enkel og sikker montering er et pluss, er lett å skjønne for den som ofte tar takboksen av og på bilen. Men boksens vekt er også . Blant annet for hvor lavt mot taket takboksen.


Hvilken takboks som passer best avhenger av lengde på tak, takfeste og takstativ. Biler med kortere tak, eller bakluke som går et stykke inn på taket, vil passe . Enestående takstativ som tar liten plass og passer flere biler ! Her hos Skruvat finner du alt du trenger til bilen !

Se testen, og tenk nøye på hva slags takboks du kjøper! Kan brukes til både ski- og bilferier og til shoppingrunden på kjøpesenteret. Romslig og aerodynamisk takboks som kan åpnes fra begge sider! Få med deg alt utstyret til den lange reisen, uten at det trenger å bli trangt i bilen ! Autoload har samlet de beste produktene av takstativer, takbokser , sykkelholdere , skiholdere, kano- og kajakk holder samt mye mer fra blant annet Whispbar, . En feriepakket bil blir fort tung.


For sikkerhetens skyl gjelder det å fordele vekten riktig. Og en takboks gir noen ekstra utfordringer. Da er ikke skiboks så smart som du tror. Tyngre gjenstander bør pakkes i bilen - lette gjenstander på taket. Og du sparer dessuten ryggen.


Samtidig er det knyttet mange regler, ulemper og farer til takboksen. Nei, biler med takboks er det dummeste jeg ser() 233. Finn løsninger for ditt behov og din bil her! Kjøper du Thule, så kjøper du etter byggeklossmtoden.


Da har du også takstativ du kan bruke ute. Nyheten er her, Skiguard har designet en lekker, aerodynamisk og lavtliggende ny takboks.

Skiguard 8er beregnet på mindre biler med kortere tak, blant . Sjekk at takboksen din er låst og skrudd skikkelig fast til bilen. Thule er verdensledende på ski- og takbokser. Det er budskapet fra Sven Ivar Stakseng.


Uansett hvilken Volkswagen, Audi eller ŠKODA du har finner du riktig tilbehør til bilen din hos oss. Vi fører alt av originalt tilbehør til våre merker, samt . Vi leverer ulike takbokser fra Packline og Skiguard tilpasset våre modeller. Boksene har et moderne aerodynamisk design med god innvendig plass. TENK FØRST: Finn ut hva du kommer til å bruke takboksen til før du kjøper. Du har mange muligheter hvis du skal kjøpe skiboks til bilen din.


Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil , båt, hjem og fritid. For at du skal få plass til alt du behøver har vi et komplett utvalg av takbokser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg