torsdag 26. juni 2014

Lobelia blomst

Med sine vakre, små blomster er lobelia en nydelig hageplante. Enten du planter den i be krukke eller i en ampel, vil den pynte fint opp . Blir den så tørr at den begynner å bli . Vakker, riktblomstrende hengelobelia med pene, små blå blomster. Flott i be potte eller ampel.


Vakker sort med en hengende voksemåte, lysegrønt bladverk og intenst blå blomster med hvitt øye.

Trives i næringsrik og veldrenert jord. Knip av gamle og visne blomster , det fremmer ny blomstring. I ettertid begynte jeg å stusse, ettersom lobelia jo er ettårig, men ser etter. De plantene jeg har kjøpt er spesielt kraftige, og har større blomster. Du trenger ikke knipe sanvitalia, men som de fleste planter blomstrer den rikest.


Har du blomster i krukker så må du vanne, der tørker det dobbelt så fort. Fjern også gamle blomster ved å brekke av stengelen nede ved blomsterroten,. Bacopa er en vakker og klassisk sommerblomst med mange små blomster.


Plantes solrigt som kantplante, som bund i krukker med højere vækster.

Danner tætte lave blomsterpuder med et væld af små blå blomster hele sommeren . Vi ønsker at det skal være velstelt med vakre blomster, men avstand og. Giften i lobelia -arter kan også gi andre effekter, dersom barnet spiser mye av planten. Denne har mørkeblå blomster. Planter med fine blomster og flotte farger som pynter opp de første.


Lobelia -arter er giftige planter. Har du en skyggefull balkong eller veranda, kan du prøve deg på lobelia. Hvit plast og reklame blir skjult av blomster hvis de får nok næring.


Mette Stensholt Schau valgte å plante flittiglise og lobelia. SOMMERLYKKE: Superpetunia er flotte blomster i ampel. Bacopa – slyng som er veldig lettstelt, som du slipper. Hun har mange mange mange!


Et insekt som forviller seg blant dem, risikerer å aldri finne veien . Deretter ble sentrum pyntet med fine, blå lobelia. Nå, fjorten dager senere, er ikke blomstene så flotte lenger. Fargen er borte, og lobeliaene har . De siste årene er det kommet varianter med større blomster som gjør seg.


Altius Blomster AS driver med utsalg av blomster og planter med tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg