torsdag 26. juni 2014

Tipi telt barn

Her finner du et finfint utvalg av lekre og holdbare tipi - telt barna kan sette opp inne på barnerommet. Perfekt til kreativ og morsom barnelek i timevis! Flott leke for barnet og vennene. Vi har leketelt og leketunneler som passer for barn i alle aldre.


Kids Concept Tipitelt grå - 167x120cm.

Koselig leketelt for innendørs bruk. Fyll gjerne teltet med puter og pledd og barna har en koselig lesehule. Størrelse (HxBxL): 150xcm x 120cm x 120cm. Et godt bud på en stillesone der ro og avslapning står i fokus er et leketelt.


Fyll opp teltet med pled puter og saueskinn slik at det blir mykt og . Passer like fint i stuen som på barnerommet. Denne varianten er ikke tilgjengelig, forsøk .

INTERIØR TIL BARN - SØSTRENE GRENE. Er lett å sette opp og ta ne samt at stoffet er vaskbart. Leketelt med trendy mønster. En fin innredningsdetalj på barnerommet som innbyr til lek og kos.


Teltduken i slitesterk canvas støttes av pinner i tre, åpning. Hvorfor ikke lage et eget tipi - telt til deg og barna ? Du trenger kun noen få ting for å lage ditt helt eget tipi - telt. Jeg lagde jo et Tipi telt til Liam for en liten stund siden, og jeg lovte dere jo at jeg skulle dele oppskriften. Tipi eller teepee telt til barn har vi et godt utvalg av hos Barnelykke.


Det var egentlig lettere . Bruk dem på barnerom eller i stua. Enkle å sette sammen og garanterer mange timer med . Endelig er tipiteltet på rommet hennes, jeg holdt på å bli gal av å ha det i stuen og. Nordens ledende nettbutikker for barnefamilien med alt til alle barn.


Finn telt , sengehimler og leketuneller i god kvalitet til fordelaktige priser!

Barna dine kommer til å elske vårt glade og fargerike sortiment. Jabadabado Tipitelt Natur. Teltet har fire sider og fire teltpinner av tre. Leker fra TOYSRUS, Lekehus og telt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg