fredag 27. juni 2014

Skrukketroll felle

De som ønsker å melde deg på tyngre kamp kan skrukketroll lim feller steder. Hvis dyrene gå over dem, vil de holde seg til arket. Det er arter av skrukketroll (Oniscidea) i Norge. De fleste artene bor på bakken, mens noen små arter bor i bakken.


Når det begynner å bli kaldt om høsten, kan saksedyr, skrukketroll , skolopendere og tusenbein komme seg inn. Den første kan klype, de tre .

Få dyr har flere lokale navn enn skrukketrollene (Oniscoide). Om høsten trekker skrukketroll , tusenbein og saksedyr inn i varmen. De gjør seg klar for overvintring, og søker seg inn i sprekker i husveggen, . Hvis du finner et skrukketroll med unger, kan du tydelig se marsupiet med de mange.


Når du setter ned fellen , bør du merke stedet med en pinne påbundet litt . Om du har observert skrukketroll i huset ditt kan . Skrukketroll trives best på fuktige steder. Inseketfelle fra A Green Way mot sølvkre, edderkopper, skrukketroll , biller, kakerlakker osv. De liker seg på fuktige steder, der de ofte klumper seg sammen.

Skadedyrene sprer seg ofte i og langs rør, kabelgater, ventilasjon, sprekker og lignende, og det er derfor viktig å bekjempe dem før de sprer seg. Variasjon i felle - og fangsttall fra 2skjeggkreundersøkelser. Limfelle for sølvkre, skrukketroll og andre kravlende insekter. Fellen inneholder en bestandel som tiltrekker insekter.


Kan brukes på baderom og andre rom i . Vite hvorfor løvtrærne feller bladene om høsten. Rivers oppdaget Laney blant de felte , så han at mannen sto der. De trakk seg kvikt unna John McCawley også, slik skrukketroll flykter når . Mot maur, saksedyr, skrukketroll og sølvkre. Insekten får middelet på seg ved kontakt . Hadde det gått noen i fella vår tro? I fellen lå det ikke bare et småkryp, men . Kunstig fremstilte feromoner kan brukes i ulike feller for å lokke til seg kakerlakker.


Under forhold der tettheten av kakerlakker blir høy, og nivået . Malaisefelle – en teltlignende felle til å fange flygende insekter med. Meitemark, tusenbein, skrukketroll og vevkjerring spiser visne blader. Det kan være lurt å sette ut flere feller i nærheten av hverandre.


Salg av rugemaskiner og utstyr til husdyr og fjærfe.

Effektiv mot alle krypende insekter. Til bekjempelse av maur, saksedyr, skrukketroll og sølvkre. Eit studium utført i djuphavet aust for Australia brukte feller til å kartleggja . En måte å finne fram til kilden er å benytte feromonholdige feller. Feromon er et lokkemiddel som virker veldig bra på klesmøll, og om man benytter slike feller får. Og den tredje - alle lokkene og feller må installeres under veggene.


En annen interessant og enkel hjemmelageten måte å fange en rotte i huset - sette en felle fra en blomsterpotte. Hvordan bli kvitt skrukketroll i et privat hus? Fellene lages enkelt ved å sette et yoghurtbeger eller liknende ned i et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg