torsdag 19. juni 2014

Løftebukk til salgs

Løftebukk til salgs fra Kr. Unilift sin søylet løftebukk er særdeles driftssikker og laget i beste kvalitet. Leveres med års garanti og norsk bruksanvisning.


Brukervennlige løftebukker som er enkle å vedlikeholde. Billig 2-søylet løftebukk til salgs !

Ring for mer info LØFTE BUKK BILLIG 2-søyler. Annonse i kategori Annet biltilbehør og . Klikk på et bilde for mer . Den hydrauliske løftebukken er utviklet og produsert ved hjelp av avansert teknologi. Vi har produktet som passer for for bilverkstedet, dekkverkstedet, bensinstasjonen . Noe dårlige lagere men virker bra.


Montert, men er som nye, kun få . Sa jeg ville la det gå til torsdag før jeg selger.

Hydraulisk løfter WWE 199WRL 5t Kampanje! Vi snakker alt fra dreiebenk til håndverktøy, til bremsemåler, oljebar og brannsikker søplebøtte. Karcher gulvvasker til salgs ! Praktisk maskin med godt . Alt er 1 på stell og fabrikken produserer CE godkjente løftebukker og er ISO sertifisert. Over års erfaring med utelukkende løftebukk salg.


Selges på vegne av kunde - Lite brukt - ,max 100cm løftehøyde, flere steg - 230v. Perfekt i garasjen for raskt . Elektromekanisk så ingen wirer. Har vært montert men ikke brukt. Har en liggende og slenge under pressenning i hagen, innser at den aldri kommer opp og stå.


Spesielt siden kommunen nekter meg å bruke . Vi har drevet som MC forhandler, med salg og service av motorsykler og . Innlegg Joachim Fjeld 12. Aiman Petterson sier de også skal investere i en løftebukk til 100. LØFTEBUKK MED 4-HJULSKONTROLL SELGES.


Bilister skal kunne leie hallen på timebasis.

Stor og romslig garasje med løftebukk og kompressor-rom. Området rundt består i hovedsak av eneboliger og landbruk, og fremstår som et rolig område.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg