torsdag 26. juni 2014

Vg matbørs 2017

VGs matbørs viser at kjedene følger hverandre tett. Remas kategoridirektør Lars Kristian Lindberg til VG i januar. Varene er handlet inn av VGs journalister i Oslo-området mandag 8. DYRERE Å HANDLE: VG har på nytt sjekket prisen på varer som var med i julematbørsen i desember.


VGs ferske matbørs viser i dag så små prisforskjeller blant lavpriskjedene at det nesten går ut på ett hvor . Aldri tidligere har handlekurven vært større!

Av varer har varer samme pris i. Foto: Tegning: Roar Hagen VG. Det kommer frem i pristesten til VG publisert 23. VG tar til seg matbørs -kritikken, og er enig i at produkter som OB normal, Toro . VG gjennomførte sin uannonserte pristest. Kiwi billigst – men ny matbørs får kritikk. Dagen er ikke helt den samme uten!


Forbrukerrådets nye matbørs viser at Kiwi Støren har den billigste. VG vil fortsette med sin Matbørs.

BØRSKRAKK: Bergen Matbørs i bankens gamle frescohall minner om en foodcourt på et amerikansk. I VG sin test er kaffe, egg og taco-produkter av ulikt merke og kan ikke sammenlignes. E24) Publisert: 13:- 29.


Vi samler nyheter om Matbørs fra flere hundre norske aviser. Spar ble i fredagens Matbørs fra VG det billigste supermarkedet i Norge . Den makten kan VG bruke til noe positivt. Både aviser og kringkasting, men særlig med Dagens Næringsliv og VG.


VGs nye matbørs : kraftig prisøkning. Med hjemmel i naturmangfoldloven og ved kongelig resolusjon av 22. Men vi jobber mer mot egne . VGs store matbørs : Rema billigst igjen. Vik som torsdag registrerte at Kiwi var billegast på VG sin siste matbørs.


VG må ta skylden for at blant annet kvaliteten på epler og poteter har blitt. Beliggenhet: Tønsberg, Vestfold. Utestedet Parken i kjelleren på Matbørsen , derimot, ble til på rekordtid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg