mandag 30. juni 2014

Islandsk forhekk

Vi lager også islandsk forhekk og leverer også rullende forbrett. Dette rullende forbrettet . Fjøsen til Lars Haugen, tradisjonell. Islandsk forhekk i mange varianter. Passer ikke standar kan vi ofte tilpasse kundens ønsker. Flere av standardvariantene . Forhekken Groland type ” islandsk ”. Legg rundballen rett inn i hekken med talje eller laster.


Dyra et seg innover samstundes som dei skuvar fronten framfor seg. Kjøpt i 2forhekken er demontert. Reimes nye fôrhekk for sau. Porter i gavlvegg for foring med islandsk forhekk.


Forriver i taket over smalt forbrett. Lyst og trivelig i saufjøset. Jan Erik Nikolaisen i Sørreisa. Foring, holdvurdering og hus . Tørt underlag til nordnorske husdyr.


Hvordan fôret er lagt inn i forhekken vil også ha en innvirkning på fôrspillet. Hildegunn og Jan Arne Waltenberg. Uisolert fjøs, forriver og hjulgrabb. Sidene skal kleast med duk som opnar og lukkar seg automatisk ut frå signal frå ein . Fôringsplassløysingar under utprøving.


Porsjektet har som mål å utvikla løysingar til sau og storfe, eller i kombinasjon. På denne sida vil du finna planar som har . Det vert storbingeløysing med islandsk forhekk der ein kan leggje inn grovfôr for to-tre dagar i slengen. Talgcysterer cyster under huden fylt av talg. De kan bli betente og vonde, men er ikke farlige.


Selve cystene bestr av talg. Søndag morgen ble to konteinere som . Fôrhekk med 3-punktsfeste, kraftige rammerør, dobbeltinnfestede. Finn det beste tilbudet for Thana Patong Guesthouse i Patong på KAYAK. Se vurderinger, bilder og sammenlign tilbud for dette hotell. Noen ganger er jeg så heldig når jeg har med kameraet, at hestene gjør annet enn å stå bånn stille med mulen i forhekken ! Uansett hvor flotte og fine og herlige.


Nystrikket genser med islandsk mønster str.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg