onsdag 18. juni 2014

Hullemaskin 6 hull

Ekstra hullpiper selges som ekstrautstyr. Kraftfull hullemaskin til skrivebordet og kontoret. Juster hullpipene akkurat der hvor du ønsker hullene.


Passende for tidsplanleggere, svenske permer etc. Meget enkelt å flytte på hullpipene. Produktinformasjon: Justerbar 4- hulls.

Kan justeres etter ulike format som 3- hulls og - hulls. Maks avstand mellom de ytterste hullene er . Stiftemaskiner og hullmaskiner til bedrifter, Witre har stort utvalg av kontorutstyr og tilbehør, rask levering, kjøp enkelt på Witre. Kan også brukes som hullmaskin. Hefter opptil ark uten stift. Produsert av metall med håndtak i ABS-plast.


Rapid FCer en hullemaskin med EU- hulling , for hjem, skole og kontor. Stanser hull med mm hullavstand.

Standard mm hullpiper – mm er tilgjengelig som reservedeler. En hullemaskin er en innretning til å lage hull i papirark, slik at arket kan. Hullemaskin i fargeglad design.


To hull med diameter ±mm plasseres 80±mm fra hverandre og 12±mm fra. Hullpiper , Utskiftbare hullpiper. Låses nedre posisjon, Nei. Hullmaskin for kort, avlange hull.


Visste du forresten at hullene i en standard internasjonal to- hulls hullemaskin har en diameter på ±mm som er plassert 80±mm fra . Papirsamleren kan tas ut og tømmes uten å . Dobbel hullemaskin i metall med tresokkel. Praktisk mekanisme holder håndtaket nede. Vindu som viser hvilket format den er innstilt på. Roterende skala med forskjellige formater. Tilgjengelighet: På lager.


Internett butikk med motorsykkel deler og utstyr til gode priser. Merkevarer fra de største produsentene til din mc, moped eller atv. Tegneklyper fra 24mm til 100mm, korrekturlakk og kontormateriell.

Andelen gjerningspersoner var ,prosent blant innvandrere, 1prosent blant norskfødte med innvandrerforeldre og prosent i den .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg