onsdag 25. juni 2014

Jærbetong recon

Produktet er etterspurt av både privatpersoner og . Den er utrolig effektiv å jobbe med. Med godt forarbeide har vi klart å stable hele 25m² i timen. Meget bestandig, produsert i høykvalitets ferdigbetong. Jeg har fått et tilbud på recon murblokker til en støttemur i hagen. Muren er 2meter lang, og blir ca.


Co, har jærbetong nå laget en ny type fundament for. LØR I VEI: recon -blokker fra jærbetong går raskt å legge. Jærbetong leverer ferdigbetong, betongpeler og veirekkverk. Det er blitt en veldig fin mur, og vi har fått en masse tilbakemeldinger på dette. Kubbesteinsmur rundt sansehager ved nybygg.


Det etableres to sansehager på sørsiden . Delta bloc middelere(no) (). Ny jærbetong mur på Høyland. En typisk mur bygges opp med bunnblokk, mellomblokk og toppblokk.


Recon forstøtningsmur(no) (1). Løing med recon blokker, legging av ferdigplen, trapp i granitt, klargjøring til asfalt tilt nytt gardsrom og. Ny forstøtnigsmur med reconblokker fra jærbetong. Leveres i Agderfylkene, Rogaland og Hordaland.


ReCon Støttemur system - Skude Stein. Start making your own internet bussines today! Join our website and start learn HOW!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg