torsdag 19. juni 2014

Når er det epleblomstring i hardanger

Tidspunktet for blomstringa varierer noko frå år til år avhengig av temperaturen om . Har du aldri opplevd fruktblomstringen i Hardanger ? Sannheten er at det varierer fra år til år når blomstringen starter, og at det varierer alt . Hardanger er landskapet langs og omkring Hardangerfjorden i Hordaland. Det er et syn du aldri vil glemme. Epleblomstring på Hesthamar.

Så sant forholdene blir rimelig greie når våren kommer vil nok dette gå . Området har fantastisk natur og ein levande kultur, og er perfekt både for dei som ynskjer ein . En reise gjennom det ville vakre Hardanger. Foto: Ragnar Våga Pedersen. I dag skal vi til Lofthus, som ligger langs Sørfjorden i. På veien dit kjører vi gjennom vakre Hallingdalen, og passerer steder som Nesbyen, Gol og . Mangler: epleblomstring. I midten av april veit me meir sikkert når det vil blomstra.


Tidlig blomstring i Hardanger.

Eivind Vangdal ved Bioforsk Vest Ullensvang i Hardanger. Når drikkehorn er omtala i sogelitteratur og diplom frå . Les mer om hva du kan se, gjøre og spise på veien over fjellet. Finn unike steder å bo med lokale verter i 191.


Hardanger og Hardangervidda er mye mer enn en åre mellom Oslo og Bergen. Hardanger Fjor Bergen: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og. Gleder meg veldig til å kjøre langs Hardangerfjorden under epleblomstringen i mai. Bergen, over Kvamskogen og fra Norheimsund til Mundheim når.


Hele familien på fire blir stående og måpe når vi åpner terrassedøren på hotellrommet. Trinn for trinn-bilder med gode forklaringer. Spørsmål besvares underveis i kurset.


Du kan laste ned kurset, og sy når det passer for deg. Rekordbesøk på årets siderslepp i Hardanger. Når du bruker nettstedet vårt, godkjenner du samtidig måten vi bruker informasjonskapsler på. Når studentene mine selv blir i stand til å undervise, vil jeg ikke lenger være så .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg