tirsdag 21. oktober 2014

Avant 520 utstyr

God service og hurtig levering. Ikke alt utstyr som vises i denne katalogen leveres på alle markeder. AVANT til en suveren Maskin i sin klasse.


Denne avtale regulerer betingelser ved leie av maskiner, utstyr med mer fra Utleieprodukter. Dersom andre betingelser skal gjelde enn de som fremkommer i.

Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Se Olssons i Ellös sitt produktsortiment innen Reservedeler for AVANT 520. Motor: Kubota Drivstoff: Diesel Ytelse: hk. Dette er en perfekt maskin til løfte, grave, flytte, laste og planeringsoppgaver. Er det snakk om spesialutstyr har vi også redskapbærere med mulighet for.


Annet utstyr leveres etter kundens ønsker. Hva slags utstyr bør jeg ha med når jeg kjøper avanten? Bruker heller de penga på litt utstyr til lasteren.

En fantastisk mini hjullaster som har stor rekkevidde samtidig som den. Suveren leddstyrt kompaktlaster som kan brukes til alt Her trenger du ikke maskinførerbevis for å kjøre. Hieman repeämiä ja kulumaa, muuten . Denne utfører blant annet masseforflytning, snørydding og gressklipping etc etc.


Prisene på alt utstyr varierer, ta kontakt med . AVANT KOMPAKTLASTER UTLEIE AVANT ER MULTIMASKINEN FREMFOR. MIDJESTYRTE MODELL 5HAR: ° KRAFTIG RAMME MED LAVT. Avant , deler passende til. FOR RASK OG EFFEKTIV DRIFT AV REDSKAPER UTSTYR : ° SKUFFE . SPECIFICATIONS - AVANT 520. Drift og vedlikehold i park og uteanlegg på Søve.


Sikker flytting av paller med . På Felleskjøpet hjelper vi deg gjerne med å finne utstyret som passer dine hester. Vi har utstyr for små og store jobbar. Testbilene er dessuten utstyrt med litt forskjellig ekstrautstyr.


Platevibratorer og Betongutstyr. KGD – Königswieser Gerätetechnik, Østerriksk .

Den matcher fint de andre raske bilene i klassen som eksempelvis BMW 520d. Utstyr er viktig i en bil av denne typen, og vår testbil hadde en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg