tirsdag 28. oktober 2014

Drukne brunsnegler

Vil flomvannet ta knekken på dyr som flått og brunsnegl ? Brunsnegl puster med lunger, så de drukner fort i vann. Jeg har druknet i brunsnegl de siste årene. De har spist opp det meste jeg har hatt av planter og blomster. I fjor gikk jeg hen og kjøpte meg to .

Invaderes hagen din av brunsnegler ? Her finner du tips om hvordan du bekjemper dem på en miljøvennlig måte. Vi har testet en ny type sneglefelle som trolig blir å få kjøpt i norske hagesentre neste år. Løs opp middelet i vann, og vann det ut der det er mye snegler.


Tiden hvor brunsneglene sniker seg inn på plenen og i blomsterbedene i hagen. Våren er den beste tiden å bekjempe de forhatte brunsneglene. Bioforsk anbefaler drukning i kokende vann framfor avlivning med salmiakk eller saltlake.


SPØR EN FORSKER: Når regnet faller, myldrer det med snegler på veier.

Hyllene i hagesentrene er like fulle av midler mot snegler , som. Kun tre snegler er knepet i hagen i år. Leca-kulene i boksen gjør at sneglene ikke drukner , men kryper ut av boksen.


De dør, og blir deretter spist av andre brunsnegler som på den . Sneglene strømmer til, og drukner. Og jeg som trodde jeg kunne spare meg å blande saltlake først. Kannibaler og terrorister invaderer hager på Vestlandet. Er du plaget av mange brunsnegler i hagen? For snegler drukner ikke i bare vann, eller øl for den saks skyld.


Noe anna som er kult er å samle opp en hel haug, helle lighterbensin over de, . Nemaslug: Middel for å bekjempe snegler , og bør brukes nå som de formere seg. Les også: Fire forebyggende tiltak mot brunsnegler. Det finnes flere råd mot snegler. Har du snegler i hagen bør du lokke, plukke og drepe dem nå.


Mange tror de ikke har brunsnegler fordi de ikke ser dem på dagtid. Om de finnes i nabolaget,. Krev garantert sneglefri .

Men jeg er heldig, har aldri hatt en brunsnegle i hagen, selv om det kryr av dem. Slik kan du både forebygge og bekjempe brunsneglen. Ingen gladmelding til dem som hadde håpet på færre brunsnegler og flått til våren. Siden den er territorial og vil ha sitt område i fred for andre snegler , dreper den. Gjør en innsats nå i høst og reduser antall snegler som overlever.


En sneglefelle som drukner sneglene i øl er en løsning vi har prøvd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg