fredag 17. oktober 2014

Matemagisk 57

Står eleven fast, dukker det opp forklaringer og hjelp underveis. Klikk på den blå BRUK-knappen på denne siden for å komme til produktet. I noen tilfeller vil du bli bedt om å logge . Her finner du de faglig gode eksemplene, nøkkelhulloppgavene, de differensierte . Matemagisk 5-viderefører alle de gode grepene fra Matemagisk 1-4. Addisjon og subtraksjon A.

Sjekk ut våre nye puslerier. Her kan du lære om og løse oppgaver som tar for seg blant annet primtall, binære tall og funksjoner. Ressursside med opplegg for 1. Tusen millioner fra Cappelen, 5. Multi 5-, Gode og differensierte oppgaver 5-7. Vi i verden 5-, Skolens læreverk i KRLE. Krever innlogging, men er gratis.


Matte overalt - Fagbokforlaget.

Norsk start 5-Tekstbok . Multi ei paralellbok for de som strever, men om de har noe for de som synes det blir for lett vet jeg ikke. Helklassesamtale ved interaktiv tavle og Matemagisk. Twig: Omtalt som undervisningsfilmer, gjennomsnittlig varighet på minutter. Kapittel 5: Multiplikasjon.


Du skal: Kunne forklare begrepet De fem søylene. Send oss gjerne en e-post. Logg inn for å få tilgang til dine lisensprodukter. Læreboka som PDF gir deg mulighet til Ã¥.


Disse appene er installert på nettbrettene til elevene i 5. Aktivitetshefte i kroppsøving 5-7. Spiral) av forfatter Geir Øvrevik. Se flere bøker fra Svein H. Charlotte Amalie av Hessen.


Matematikk: Kikora er et nettsted med mange flotte matematikkoppgaver for mellomtrinnet ( 5.-7.trinn). Om kva elektrisitet er, kobingsoppgåver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg