fredag 24. oktober 2014

Skrape maling inne

Hva er nå hensikten med å fjerne maling fra innvendig treverk som panel og. Ikke fall for fristelsen til å bruke sparkelen i steden for skrape. Fjern all løs maling med en egnet malingskrape eller en stålbørste. Her vil det være fuktighet som trenger inn , så her må det skrapes.


Det blir kun 1- 2grader i malingfilmen før den kan skrapes av. Noen skraper kan også brukes for å slå inn , eller trekke ut, eventuelle .

Det er å anbefale at ikke all maling fjernes med denen metoden: Det er tilstrekkelig med fjerning av maling slik at nye lag maling trekker inn i . Et perfekt resultat starter med et godt grunnlag. Ved å skrape og slipe ned dine gamle overflater, lager du et fint utgangspunkt for videre overflatebehandling. La overflødig maling renne av i stedet for å skrape det av på kanten av boksen.


Jeg har nå begynt å fjerne gammel plastmaling på tømmerveggene inne. Tømmerveggene skal ikke kles inn. Jeg bruker spotheater og skrape , . Skrap bort eventuell løs maling med lange, jevne drag.


Spikerhoder som eventuelt stikker ut, kan enkelt slås inn med hammerhodet på skrapen.

Gammel løs maling må fjernes når døren skal males om. Sparkle eventuelle sprekker og skader i taket. Slip de sparklede flatene, og fjern alt støv før du begynner å male. Treverk som har råteskader bør byttes ut.


Det er best å male når det er kaldt ute, og kunstig oppvarming inne. Maling som flasser, ru lakk eller andre ujevnheter kan du fjerne ved å skrape overflaten grundig. Fullfør med å slipe med fint slipepapir, så fester malingen seg. Pass på at skrapen ikke lager riper i underlaget, og skrap alltid i bordenes lengderetning, aldri. Varmen bakes inn i malingen og holdes der et kvarters tid.


TO STRØK maling på en vegg som denne, så holder det lenge. Kan jeg male med linoljemaling uten først å vite hvilken type maling veggen er. Skrap og stryk av så mye som mulig av malingen fra kosten eller rullen. Alternativ 1: Pakk inn i plast.


Skal du male panel eller annet treverk innendørs , bør du gjøre det i februar eller. Først må du skrape rent og jevnt der malingen har sprukket, . Hvordan fjerne maling på hus? Allway blad 100mm i sikkerhetsboks til glasskrape og tapetstripper. Ved hjelp av riktig verktøy og fremgangsmåte kan du .

Bruk jordanskrape, stålbørste og. Finn tips til hvordan du går frem når du skal male taket innendørs ,. Ellers er det viktig å skrape bort maling som flasser eller sitter løst. For et godt resultat må du fjerne løs maling med skrape eller IR-lampe før du maler.


Hvis det er bobler og sprekker . Den fjerner alle lag, helt inn til treverket. MALERULL PERFECT INNE GLATT 18CM. MINIRULL PERFECT INNE SKUMPLAST GLATT 10CM.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg