onsdag 22. oktober 2014

Kongle lampe kobber

Denne taklampen består av nøyaktig vinklede blader fordelt på unike rekker med seks blader i hver som sørger for at både lampen i seg selv og . Uknuselig Bord og taklampe i ett produkt. PH Kongle - kobber Louis Poulsen. Lampen er kjent over hele verden og er ansett som et internasjonalt design ikon.


PH Artichoke Ø4Pendel kobber Louis Poulsen.

Dette designet gjør at man kan se mot lampen fra enhver vinkel uten å se lyskilden. Har en liten i alu på kjøkkenet og den mellomstore i kobber på hytta. De selger med en listepris på 11.


Du kan lese mer om den på siden om PHs Konglelampe , inkludert: Priser - er det en mulig å. Det er Konglen i kobber som er den mest kjente og populære. Blader: Laserskåret stål, kobber eller rustfritt stål. En av de mest populære kobberlamper vi har er den superflotte Nice Ball kulependel i .

Farge: Kobber eller rustfritt stål, børstet og lakkert. Finnes i stål, kobber og hvittrukket aluminium. Denne pendelen er et klassisk mesterstykke!


Lampen gir et 1 blendfritt lys og selve pendelen . POPULÆR: Konglen fås i kobber , hvitt eller stål i tre størrelser. Gratis lyspære mad alle lamper. Hvordan skal jeg pusse en jubileums- kobberpendel , bordlampe eller gulvlampe ? Hvit, kobber eller rustfritt stål. Lampen kalles både kule, kongle og artisjokk - nå feires jubileet. Standardutgaven finnes i kobber , rustfritt stål, børstet og lakkert, eller hvitt.


Hvis du ønsker å se den første PH- konglen så henger lampen. Gi et rom karakter og stemning, i tillegg til godt lys med lamper fra Bohus. Med en lampe kan du raskt gi et rom en ny stil og med godt lys blir aktiviteter som . BREDT UTVALG: Gulvlampe, bordlampe, vegglampe og taklampe til alle rom.


Camporale bordlampe Kobber 55cm. Kling gulvlampe Nova Life Kobber.

Min favoritt lampe må være konglelampen til louis poulsen. Det finnes lampe jeg har sykt lyst på og det er den kjente KONGLE LAMPEN den. Grå lampe her Svart lampe her Kobber lampe her. Vita Clava Børstet Kobber. Standardfargene som lampene forøvrig kommer i er hvit, svart og kobber.


PH- lampen Konglen ble laget til den danske restauranten. På Bukowskis auksjoner i Stockholm ble nylig en PH- bordlampe i kobber solgt for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg