tirsdag 28. oktober 2014

Fjerne skinn paprika

Pensle paprikaen med litt olje og bak den ved . Grillede skinnfrie paprikafileter. Flå paprikaen og fjern kjernehus. Skjær flotte fileter av paprikaen og server:-). Som tilbehør er grillet og flådd paprika perfekt.


Paprikaen får en lett røyksmak pga.

Det svarte skinnet må du fjerne. Jeg har aldri gjort det, men har sett oppskrifter der man skal steke dem i ovnen til skinnet blir litt svidd og boblete, og så kan man gni skinnet av . Fjern skinn og kjerner, og del paprikakjøttet i grove strimler eller biter. Ha paprikaen over på et passende sylteglass og stikk ned et par timian- eller . Unngå dessuten å skylle paprikaen i vann for å fjerne brent skinn - det.


Jeg har tenkt å lage couscous-salat med kikerter, grillet paprika og . Ovnsbakt paprika har utrolig god smak. Etter en stun kan du så flå skinnet av paprikaen.

Del paprikaene i to, fjern kjerner og frø. Skjær paprikaen i skiver og legg skivene med skinnsiden opp på en ildfast form. Dessverre er det ikke mye smak i mye av den paprikaen vi får kjøpt i butikken,. Fjern skinnet med fingrene, det er ikke farlig om noen sorte flak av skinnet er . Hun kokte vann og slapp tomater opp i det, tok dem opp etter noen sekunder og fjernet skinnet. Hun grillet paprika i komfyren og fjernet det brente skinnet fra . Legg de grillede paprikaene over i en bolle og dekk bollen med plastfolie.


La paprikaen ligge slik til den har blitt litt avkjølt. Ta ut brettet og og fjern skinnet under kaldt rennende vann. Da kan du lett fjerne skinnet. Skjær kjøttet i terninger og bland med de øvrige ingrediensene i en foodpreocessor. Legg paprikahalvdelene i en langpanne eller ildfast form.


Kok opp vann og skold tomatene og fjern skinnet. Varm oljen i en gryte og. Avkjøl paprikaen ( gjerne i en pose) før du fjerner skinn og kjerner.


Ingredienser: - agurker - tomater - en søt paprika - noen sprigs av . Forvarm ovnen til 2grader. Bakte paprikastrimler passer utmerket både som tilbehør til middag, grillmat.

Når paprikaen begynner å bli avkjølt kan du enkelt fjerne skinnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg