onsdag 22. oktober 2014

Gjerdestolper plast hest

Hester trenger gode og sikre gjerder som kan gjøre dem trygge og holde dem. I dag kan man få stolper av hovedsaklig plast , metall og tre. For mange blir strømtrådene fra i sommer vel lave for hestene som nå står.


Dette kan derimot løses på en grei måte ved hjelp av plaststolper , . Fåes med både runde og firkantede stolper.

PRIMO hestegjerde har et spesielt ytre lag av polyetylen som beskytter hesten mot skader. Alle deler til hestegjerdet. Oppsetting av gjerdestolper. Bruk plast - eller glassfiberstolper med ca. Hvis gjerdet skal gå i rett linje mellom hjørnestolpene spenner . Det som er viktig å tenke på er at om man velger plast og vil at de skal se fine ut,.


Sauenetting er uegnet å bruke som gjerde til hest fordi skaderisikoen er stor.

Holder høyere kvalitet enn mange av de hvite stolpene på markedet. Denne har tråkkeplate på begge sider av stolpen. For et flyttbart gjerde kan det være smidig om stolpene ikke er for tunge, da passer det bra med plaststolper , glassfiberstolper eller fjærstålstolper. Et godt gjerde som ser fint ut og som holder hestene inngjerdet,. Det finnes også enkle gjerdestolper i plast , glassfiber og i fjærstål.


Vi har etter år ingen gnagemerker etter hestene. Produktserien fra DeSutter består av gjerdene Massive, Square og Royal Tropic. Gjerdeapparat for elektrisk gjerde. Varselskilt, elektrisk gjerde.


Hvit Plast hestestolpe L 1. Eksl mva: kr 2Inkl mva. Det vanligste er elektrisk gjerde , tre- eller plastgjerde. Finnes det områder i luftegården der hesten kan skade seg, for eksempel en liten dam, et parti med . En pakke med plaststolper vil gi hesten god plass å bevege seg på.


Dessuten har hester en naturlig atferd som gjør at de lett kan skade seg selv når de befinner seg bak et gjerde.

Derfor er våre gjerder til hester designet med så . Det er laget av ganske grove gjerdestolper som tåler litt press, og gamle vannrør( metall). Jeg synes tråd er bedre enn bån det virker som om hestene kjenner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg