fredag 31. oktober 2014

Fanghekk storfe pris

Grinden leveres komplett med flatjern og spyd til montering. SISU hest og husdyr levere fanghekk etter . Sisu Hest og Husdyr tilbyr flere ulike fôringsfronter - Front med fanghekk - Bøylefront. Vi har også mulighet til å levere fanghekk tilpasset storfe med store horn. Galvanisert forkorg med tak og fanghekk for storfe uten horn.


Hos oss finner du et bredt utvalg av galvaniserte fôrhekker for storfe , hest og sau.

Du minsker fôrspill ved å bruke fôrhekk. Prisnotering livdyr av storfe. Prisene er ved omsetning gjennom Nortura SA. Siste endring er tillegg for Helsefe.


Vi leverer fangfronter til dyr i alle størrelser fra kalver til store okser. Fanghekk for kalver, stor okse og dyr med horn. Behandlingsboks og sykebinge. Våre fangfronter er robuste.

Forar med rundball i forhekk med fanghekk og tak. Kjøpte lettgrindar for storfe på 70x3m som eg delar kvea i to med. Bygge binger med spaltegulv innlegg 28.


Satse på ammeku og oppforing av okser innlegg 24. Høylandsfe utegang innlegg 25. Flere resultater fra gardsdrift. De elleve ungdyra har gått inn i en kombinert fôrhekk og fanghekk og blitt.


I Landbruksdepartementets forskrift om hold av storfe heter det at . Leveres i flere lengder med ulikt antall plasser. Fokus på pris og nye løysingar. Valg av type front, avhenger av dine behov for inspeksjon og ikke minst av hva du fôrer med. I vinterhalvåret skal storfe ha tilgang til et bygg med minimum tre vegger og et tørt mykt liggeareal.


Angus er et flokkdyr og ser ut til å sette pris på hverandres. Transportkasse for storfe , sau, geit og gris. Tegle transportkasse er velegnet til både transport, . Tilbud for Norturamedlemmer – fastpris.


Søknad til Innovasjon Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg