onsdag 15. oktober 2014

Husbukk middel

Jeg pusser opp et gammelt hus med tømmervegger der det er gamle spor etter borebille og husbukk. Vil gjerne sprøyte på noe som minsker . Etter en del år kan skadene på huset bli store. Stripet borebille, ”mit, mott, makk, morr”, husbukk og stokkmaur). Du skal ikke bruke gamle materialer, som har fare for husbukk.


Fyringsved bør ikke lagres inntil husveggen.

Kjerneved fra furu er motstandsdyktig mot husbukk. Vil du ta kontakt med et skadedyrfirma, kan . Allsidig og effektivt middel mot flygende insekter som fluer og veps, og krypende insekter som maur, stokkmaur, stripete borrebiller og husbukk. Til denne gruppen hører de mest plagsomme skadedyrene som kan gjøre til dels stor skade. Insekter som lever i tørt trevirke.


Spesielt gjelder dette husbukk og. Larve, insekt med egg og skade. Tilstanden på treverket har mye å si for hvilke skadedyr man kan forvente å finne, eksempelvis borebiller, trebukker, blåbukk, husbukk.


Over tid vil treverket bli totalt pulverisert.

Husbukk , stripet borebille og. Ved siden av husbukk og stokkmaur er stripet borebille vårt. Den som skal foreta skadedyrbekjempelse plikter å bruke det middel og den . Dette gjelder særlig ved angrep av ekte hussopp og husbukk.


Vanntynnet treimpregnering. En av årsakene til dette er våre. Påvisning av angrep samt en. Middelet trenger ca to-tre mm inn i treverket og vil. Ungt par kjøpte hus skadet av husbukk - vant ikke fram i retten, og må nå ut med.


Den har en flekkvis utbredelse i Sør-Norge. Denne billen har en tilsvarende utvikling som husbukk , men larvene utnytter både bartre og løvtrematerialer. Vi har et eget middel som brukes mot larver som blant annet benyttes i kanten i. Mange av artene vil ikke skade treverket i det hele tatt, det er først og fremst husbukk og stokkmaur som skaper problemer i norske hjem og . Forlengerdysen brukes der det er vanskelig å komme til.


Ved behandling av stripet borebille og husbukk. Råteborebille lever i råtesoppskadet treverk og kan ikke lage mer skade enn hva råtesoppen allerede har forårsaket. Bufret Skadedyrene sprer seg ofte i og langs rør, kabelgater, ventilasjon, sprekker og lignende, og det er derfor viktig å bekjempe dem før de sprer seg.


INSEKTMIDDEL PERMETRIN 5ML.

Klikk her for gode tilbud!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg