tirsdag 21. oktober 2014

Motorsag test 2016

TESTVINNER : HUSQVARNA 445E TRIOBRAKE . Er du ute etter en motorsag som du kan bruke til litt trefelling og kapping til ved? Vi har testet seks hobbysager med prislapper på rundt 3-4. Har du mange store trær som skal felles, er en bensindrevet motorsag å foretrekke.


Det er vanskelig å unnvære en god motorsag hvis du vil felle trær og kappe din egen fyringsved. Har lest litt her inne, men vil likevell .

Stihlforhandler er lengst unna. Hjelp som trefeller innlegg 27. Flere resultater fra gardsdrift. KJEDESTRAMMING: At kjedet alltid er passe stramt krever en del justering.


Da må ikke justeringsskruen sitte kronglete til. Vi samlar alla tester på ett ställe så att du enkelt hittar det du behöver. Med en motorsåg för hemmabruk kan du enkelt röja bland träden på gården!


Men störst och starkast är. Ryddejobben går fort om du tar i bruk ei motorsag.

Og enda fortere om du velger riktig sag. Denne sommeren har snekker Otto gjort en stortest. Test av elektriske motorsager med batteri.


Testpanelet som gjennomførte testen består av Hans Ole Arnesen, Øystein Mørk og Vegard Aarnes – Panelet har utdannelse og betydelig . Stor test : Syv sager i sitt rette miljøVis mer. Stadig fleire brukar elektriske motorsager til å kappe ved. Primerbehovet er kapping av litt vinterved hjemme om høsten. Heisann, Er ute etter en ny motorsag.


Er litt uvant med motorsag , men overtar ansvaret for noen hundre mål med skog. MS1har vært en testvinner i flere år og du trenger ikke verktøy for å stramme kjedet. Jeg har den og er fornøyd med den for hva den.


Vurderer du å kjøpe motorsag ? FAVORITT: Vi nordmenn elsker våre motorsager. Hva er viktig når du skal. Det tøffeste verktøyet i klassen, motorsaga er på vei fra skogen og inn i hagen.


Motorsag er i ferd med å bli allemannseie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg