torsdag 30. oktober 2014

Biltilhenger med kran

Vi leverer Ifor Williams hengere med kran ! Finnes det tilhenger som Orkel, Weikmann osv med tømmerkran? Jeg ser at Palmse har en dumperhenger med kran , men den koster sikkert . Kontakt oss for pristilbud! Kran med elektrisk vinsj og trådløs fjernbetjening!

Kranen har en løfteevne opp til 8kg. Innebygd vinsj med hk elmotor. Denne type kran vil være aktuell på blant annet tak og andre flater som ikke har høy bæreevne. Tilhengerunderstell med aggregat montert.


Understell med strekkmetall . Varehenger med kran montert. Ta kontakt med oss for en hyggelig leiepris!

En traktor tilhenger med høge karmer og tipp med tømmerkran, eventuelt en kran som en monterer i trepunkten på traktoren og så drar en . Kan enkelt bygges om til kombihenger med innleggsplan, kran finnes også som ekstrautstyr. Mer informasjon og bilder. Dette gjør rygging lettere og mer retningsstabil, og reduserer risiko for skade på bil. Det blir lettere å få riktig tyngdepunkt ved lang last. Mangler: kran Kran til henger - Traktorbygda bygda.


Lurer litt på å sette på kran på tilhenger , må ikke være en stor kran , max 1tm. Har ikke så mye peiling på kran , lurer litt på hva en slik kran koster . En Jenz maskin er lett i bruk med lett betjente kontrollskjermer. Leveres som oftest med en kran arm med gripe klo til å laste trevirke. Tømmerhenger BMF8Tmed 50m kran.


TØMMERHENGER BMF8TMED 50 . Vi hjelper deg med anbud på kran. Jeg ønsker å bytte en løs vask samt kran til vasken evt. Vurderer selv å kjøre flere turer med biltilhenger.


Siste relaterte anbud til Kran i Hedmark.

The estate car from the company Oehler is a true multi-talent. Its base is a single-axle. Melheim Maskin AS utfører alt av løfteoppdrag, effektivt, presist og sikkert.


Nytt Prosjekt er tilhenger med kran. Gratulerer og takk til Knut Bugge Kran og Transport for kjøp komplette biler, en trekker og en planbil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg