fredag 10. oktober 2014

Potte om elefantfot

Beaucarnea Recurvata tror jeg den heter. Den står fremdeles i den potta jeg kjøpte den i. Jeg har hatt den nå i ca år. Elefantfot med brune blader innlegg 26.


Dette er en plante som tåler det meste, . Ompottes til større potte etter hvert som den vokser til.

Lurer på om noen vet av profesjonelle som kan potte om for meg i. Hvor mange potteplanter har du? Puslete elefantfot innlegg 13. Vindusplanta mi har fått gule tupper! Hjelp med grønn plante innlegg 31. Bufret Bajonettplanten, elefantfot , arecapalme, bjørkefiken og grønnrenner er blant vekstene som er særlig godt kjent for sine luftrensende egenskaper.


Flere resultater fra forum. Det kan være lurt og potte den om ca hvert år. Når jorden er tørr, kan du la potten stå i kjøkkenvasken og trekke opp .

En større potte gir større tilgang på vann og næring så planten ikke . Den trives i trang potte , og trenger ikke å pottes om før den sprenger potten. Rundt seg har hun grønne planter som myrt, elefantfot , asparagus,. Når potten begynner å bli trang, bør planten pottes om til større potte for å . Stiklinger er bare å knekke (med eller uten vilje) og sette ned i potta ved siden av. Vegetarianervampyren har fått sin egen elefantfot. Hvordan går det med de grønne fingrene?


Vi har alt du trenger for å få ting til å vokse, fra blomsterpotter og planter til . Jennys farmor sa alltid at avleggerne trives best når de er stjålne. Her er en guide til hvordan ta avleggere eller stiklinger av større inneplanter. Giftig eller irriterende plantesaft. Mange av potteplantene eller snittblomstene våre er giftige eller har irriterende plantesaft.


Se på en nyinnkjøpt plante alltid kritisk til hvordan det er i potten. Det er ganske uvanlig at katter blir . Hvorfor ikke prøve ei potte med kattemynte Nepeta cataria? Plante - svigermorstunge potte følger med!


Denne trenger lite med vann. Overlever fint det meste,bare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg