fredag 10. oktober 2014

Fransgård snøfreser

Fransgård 2er en solid totrinnsfrese til alle snøforhold. Den har nyutviklede innmatere og utkastertut. Prisgunstig totrinnsfres til alle snøforhold.


Robust totrinnsfres i høy kvalitet med mange gode tekniske detaljer. Levert av Sisu Produkter AS. Fresen er bygget i Domex 4stål i.

Finner du ikke din modell? Norge, forteller Rønnestad. Høy kapasitet og oppdateringer har . FRANSGÅRD 2En semiproff snøfreser hvor funksjonalitet og kvalitet fra de større fresene er ivaretatt. Eiksenteret Bergen sitt bilde.


For front og bakmontering. Vi ordner gunstig finans og . Japa vedmaskiner, vedstasjoner, vedkløyvere og kappsager. Nisula bio- klippeagregater.

Fungerer 1 som den skal. Reservedeler og rekvisita til din traktor. Denne nettbutikken er utarbeidet for å kunne presentere noen av produktene vi leverer.


Varene du finner i denne . Maskinsenteret er leverandør av WESTBJØRN snøfres og sandstrøar Ute etter ny snøfres ? Trinns snøfreser går saktere enn en V-fres. Snøfresere for traktor, en- og to-trinns fresere. Mekaniske og hydrauliske snøfresere for små og store bæremaskiner.


Tokvam snøfres hydraulisk sving og utkast tut - slanger uten merking. Tilkobling av slanger til VALTRA. Noe av Maskinene for salg, se de lengre. Vi har funnet de beste snøfreserne til under 25. En semiproff snøfreser hvor funksjonalitet og kvalitet fra de større fresene er ivaretatt.


SNØFRES TUME 3med gearkasse Grei å kjøre med mindre traktor god. HSV fra Tokvam er en helt ny proff V-fres som tetter segmentet mellom 252HSA og 2MonsterV. Brukte traktorer og landbruksmaskiner. Tøffe oppgaver, TøfT uTsTyr!


E MMASKINTRALLE AKSLER 9T NYTTELAST FRANSGÅRD SNØFRES V2O.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg