onsdag 22. oktober 2014

Klippfisk ålesund

I vår restaurant arbeider kokker fra både Spania og Portugal som gir oss sin kunnskap. Søn i Ålesund , Nicolay H. Knudtzon i Kristiansun og Christian Johnsen i . XL Diner: Fantastisk klippfisk - Se 7reiseanmeldelser, 1objektive bilder og gode tilbud på Ålesund , Norge på TripAdvisor. Kokkelandslagets Ronny Kolvik mener klippfisk fra Ålesund er blant verdens beste.


Eksporten av klippfisk når nye høyder takket være kjøpesterke brasilianere.

Bestill klippfisk i vår nye nettbutikk. DYBVIK klippfisk uten skinn- og ben – kg. Tre familiebedrifter fra Ålesund eier storparten av klippfiskmarkedet i Portugal. Jeg forsøker her å bidra til det komplekse svaret på det ”evige spørsmålet” om hvorfor Ålesund ”overtok klippfisken ” så snart Kristiansund var gjenreist etter . Loins av Torsk 1 skinn og beinfri.


Bedrifta har års erfaring med tilvirking av klippfisk å vise til. Fabrikken ligger ideelt til i Borgundfjorden rett utenfor Ålesund. Fiskeria i Borgundfjorden var også.

Klippfisken er fisken som i århundrer nærmest har vært forvist fra. Men i Ålesund fins en liten bedrift som har som mål å få nordmenn til å . XL Diner er en restaurant i Ålesund , med utsikt mot Ålesundet, Molja og det. Gratinert klippfisk serveres sammen med smaksrik paella, skalldyr og grønnsaker.


Utsending Spania og Den Dominikanske Republikk Hildegunn Fure Osmundsvåg. Om lag prosent av denne fisken vart skipa frå Ålesund og . Besøk oss i vårt fantastiske lokale ved Atlanterhavsparken i Ålesund. FoU prosjektsresultatene, regelverk, teknologiske trender.


Hos Dybvik får klippfisken den unike teksturen og unike smaken som den er verdenskjent for. Møre Codfish er en ledende produsent og eksportør av norsk klippfisk. Hovedkontoret vårt er lokalisert i klippfiskens hovedstad Ålesund , Norge. Nærings- og fiskeridepartementet besøker Møreforsking Ålesund. Klippfisk i biter uten skinn og bein fra Dybvik utenfor Ålesund.


Fant denne butikken på nett, fra Godøya utenfor Ålesund , og antar at kvaliteten er bra. Strategisamling for salt- og klippfisk i Ålesund. Forskningsfondet FHF sin Faggruppe konvensjonell, inviterer saltfisk- og klippfiskbedrifter til . Når fisken var ferdig tørka vart den sendt til Ålesund og gjort klar for eksport til andre delar av verda.

Midt i bildet skimter vi innløpet på Brosundet. Den tørkede, saltede torsken er en populær råvare spesielt i Spania og Portugal. Vi er på det stedet hvor Stornespir kaia b. Hvis du ikke har tilgang på . Vår klippfisk er produsert og pakket i Ålesund under varemerket OlavsFisk og kan blant annet kjøpes i nettbutikken. Vi har flere års erfaring fra sjømatbransjen . Bransje: Produksjon av saltfisk, tørrfisk og klippfisk , Ålesund.


Dybvik er en kvalitetsprodusent av klippfisk lokalisert på Fiskarstrand utenfor Ålesund. Lokalmat - Bransjeportalen for lokalmat for hele Norge - Matmerk. XL diner finner du i hjertet av Ålesund , på den historiefylte Skateflukaia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg