tirsdag 21. oktober 2014

Møkkaspreder

Møkkaspredning er en viktig del av tradisjonelt jordbruk. Møkk er fellesnavn i agrar sammenheng på avføring og urin fra mennesker og dyr. Men i Kvam i Oppland er innbyggerne opprørt og vil ha det de bare kaller en trestolpe, en stein og en gammeldags møkkaspreder fjernet.


Da hadde uvedkommende ødelagt sikringene og hengt opp truser med avføring. Mange var rasende over at en gammel møkkaspreder kunne .

Kunstverket – bestående av blant av en stor kampestein, en trestokk og en møkkaspreder – er laget av tromsøkunstner Joar Nango. Der er innbyggerne opprørte og blir nå hørt i kravet om at kunstverket – en trestolpe, en stein og en gammeldags møkkaspreder fjernes. Finn alle synonymer til MØKKASPREDER i kryssord.


Lynrask søkemotor som oppdateres hver dag. Her får du hjelp til å løse kryssordet. Han fjernet blant annet en møkkaspreder , en stor stein og en lang stokk som utgjorde det omstridte kunstverket i sentrum. Et uferdig kunstverk bestående av en gammel møkkaspreder , en stor stein og en lang trestokk, provoserte innbyggerne i Kvam og ble fjernet av .

Oppfinner viser frem ny møkkaspreder og snakker om livet før og nå. De vil ha installasjonen fjernet. Vi printer dine digital bilder og gir deg norges beste fotobok. Med sikker lagring er bildene dine lagret trygt hos oss. Vi har også et stort utvalg av fotogaver, . Gull skal gjøre det omstridte kunstverket på Kvam som ble beskrevet som en stein og en møkkaspreder mer populært i bygda.


Bil kjørte inn i møkkaspreder. Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Brekstad. Bilen kjørte inn i en møkkaspreder.


Gjødsellukta kan luktast over heile dalen, her har vi starta å gjødsle ein av dei største. Norsk Filminstitutt har tildelt over en halv million kroner til en dokumentarfilm om kunsten i Kvam. Kort sagt består kunstverket av en trestokk, deler av en gammel møkkaspreder og en stor, rundt gråstein.


Nå har også et armeringsnett funnet . Ultrahipp statsstøtte-kunstner kom til Gudbrandsdalen for å lage ironisk skulptur av en møkkaspreder og stein. Men her tør folk å si rett ut hva de.

Uke etter uke satt bonden og så på at folk som skulle på loppemarked parkerte på jordet hans i Zagreb i. Det kan være noe dritt å kjøre møkk – også i Lyngdal. Tyveriet av en hevdaspreder i Klepp kommune stinket mer enn det politiet først trodde. En mann i 30-årene fra Øvre Eiker er kjørt til Drammen sykehus etter at han kolliderte med en traktor med møkkaspreder like før klokken 13.


Spreiing av husdyrgjødsel. Ein bør vente med gjødslinga til graset grønkast og kuldeperiodane om våren er over. Breispreiing Gjødselspreiing .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg