onsdag 15. oktober 2014

Gresstrimmer bensin test

Du kan kjøpe en gresstrimmer for noen hundrelapper. De går enten på strøm eller bensin. Vi har testet gresstrimmere.


Fire på strøm og fire på . Ryddesagen drives med bensin og kalles av og til også for en gresstrimmer eller trimmer. Vi tester to ryddsager - en tysk og en japansk.

Da må det grovere redskap til, og slikt går gjerne på bensin. I prinsipp minner en ryddesag om en svær gresstrimmer , men med noen vesentlige forskjeller. Test av batteridrevne kantklippere:.


Noen som har en god bensindrevet kantklipper å anbefale? GRESSTRIMMER : Rundt trær, langs fortauskanten eller langs. Ikke trenger du skjøteledninger, og du må heller ikke huske å kjøpe bensin. Men for mange vil batteridrevet gresstrimmer være midt i blinken.


Nå kan du skaffe deg en gresstrimmer for noen hundrelapper.

En kantklipper, eller gresstrimmer om du vil, er uunværlig for de fleste hageeiere. Stor, tung, liten lett, batteri- eller bensindreven ? VI HAR TESTET DISSE KANTTRIMMERNE. Sjekk hvordan det fungerer, og test det i butikken. TEST : Åtte batteridrevne gresstrimmere. Elles så kjøpte vi nylig ein billig (tusenlapp) bensindriven Partner sak på Plantasjen.


Det regner naturligvis hele tiden, så den blir neppe testet med det første. Det er ikke så enkelt å velge når du må velge system. Hvorfor ikke satse på flere?


Batteridrevet gresstrimmer med stor klippebredde, automatisk trådmating, tohåndsgrep, teleskopisk aluminiumsskaft og dreibart trimmerhode. Oppakking og en liten test av kantklipperen (på tysk). Kjøp kantklipper bensin med kniv. Derfor er det lurt å kjøpe en kraftig gresstrimmer fra Byggmakker.


De vil hjelpe deg med å holde orden på plenen din på en praktisk og effektiv måte. Gresstrimmere fra Husqvarna er allsidige og effektive. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg