mandag 20. oktober 2014

Kappsag

Felleskjøpet nettbutikk - Kappsager og vedkløyvere. Lett og kompakt kappsag med trekkfunksjon for enkel og nøyaktig saging av store emner. Kommer med ekstra sagblad. Den har en kappebredde på opp til 312mm og kappehøyde opp til 70mm.


En kappsag er en sag som vanligvis brukes til å kappe ved.

Typisk legges veden i en vugge som føres mot et tverrstilt sirkelsagbla eller så kan det være selve . Kompakt og sikker vedkapper som tilbyr komfortabel arbeidshøyde, kappdiameter på opptil 1mm og stabil vugge med målebånd og lengdestopper. Stabil kappsag som kan kappe opp til hele 1mm og tilbyr både komfortabel arbeidshøyde og vugge med lengdestopper. Den nye kappsagen Metabo KGSV Xact SYM er et funn for gulvleggere: En sterk panelsag med trekkfunksjon og presis kappsag med symmetrisk justerbart . Watt Skivedimensjon 355mm x 24mm.


Tverrkuttkapasitet ved 90 . Den er ikke en merkevare, og jeg har ingen bruksanvisning til den.

Sagen fungerer slik sett utmerket, men når bladet har . Så er det store spørsmålet! En bra kappsag kapper det meste og en skikkelig kløyver er jo rask. Uniforest kappsag leveres både med PTO-drift og El. De kan også leveres med transportør om det er ønskelig. Hardmetallblad på 700mm er std.


En meget solid og robust kappsag. Store hjul, hengslet vugge med håndtak og låsebolt gjør den både sikker og enkel å flytte. Motor kW, 2V, 1-fas, . Kappsag - verktøy, kappsag , sirkelsag, vinkelsliper, stikksag, vernesko, arbeidstøy, gjærsag, boremaskin, fugemasse, meiselhammer - Finn firmaer, adresser, . Frakttillegget på varen er på 81inkl mva (65- ekskl mva). Har tenkt litt på kappsag med traktordrift, er dette noko å annbefale? Effektivitet iforhold til ei vanleg mindre elektrisk kappsag ? Høy presisjon med innebygget laser.


HM automatisk kappelinje HM-Z. Pris Pris på forespørsel Kjøp.

Høykvalitets kappsag med hardmetallbla motorvernbryter og kraftig motor. Bladbeskyttelse som vippes opp av stokken. Hengslet vugge med gripearm og . Biltema kappsag , grei til litt grovere kappejobber.


Sats på noe annet om fin presisjon er. Er det mulig å kjøpe løse blader til kappsag som kan kappe skifer flis? Er antagelig laget av Jerp- Oluf, en jeger som bodde i Melåsberget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg