mandag 20. oktober 2014

Festdrakter dame

Nettbutikk med stort utvalg av klær, treningstøy, barneklær, herreklær, dameklær, regntøy, festdrakter og mye mer. Idar Vollvik sørger for at hos oss finner du alt . Alle festdraktene er blitt designet av oss. Tilskjæring, søm og justering foregår av oss i Norge.


Vi har laveste pris og høyeste kvalitet.

Drakt,skjorte, stoffbelte og veske Pris: Kr. Stakken Stakken er av høy kvalitet . Eva Lie har års erfaring innen design av buna oslobunad og festdrakt ( fantasistakk) for både dame , mann og barn. Festdrakt til dame , designet av Torunn Valland.


Vi leverer kvalitet, individualitet og . En buna hvis man er så heldig å eie en, er noe enhver bærer med stolthet. Den viser hvor din familie kommer fra, den kan .

Kamilla marine festdrakt til dame. Marine cape til bunad eller festdrakt. Nå er det ikke bare barna som kler seg i festdrakt på 17. Du kan også pynte deg i en flott festdrakt av god kvalitet – langt rimeligere. Våre festdrakter er tuftet på norske tradisjoner og fritt inspirert av vår stolte bunadsarv.


Med en flott festdrakt er du pyntet til enhver anledning. Torunn forteller at det i prosent av tilfellene er snakk om festdrakter til voksne damer. Hittil i år har Sparkjøp solgt festdrakter for over millioner. Mørkeblå festdrakt med skjorte i meget god kvalitet.


Denne finnes kun i mørkeblå farge. LES DETTE NØYE: Disse BLÅ festdraktene som vi selger veldig rimelig nå er . Drakten er en vakker og spesiell festdrakt som både er tradisjonell og urban. Bunad for herre, dame og barn.


Leveres komplett med drakt, skjorte og belte. Lukkes med flotte tinnhekter.

Baby og barnebutikk på nett- og festdrakter til barn og voksne. Alle stoffer og bånd er vevet her på Grinakervev! Når du bestiller en festdrakt består den av: bluse, skjørt, forkle, vest og silkeskjerf.


Det finnes i dag rundt 4ulike bunader og festdrakter , sier Camilla Rossing. Damene kan velge å krone inn hodet med hårbån sier Sagøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg