torsdag 23. oktober 2014

Lindehekk plantasjen

Med hekkeplanter kan du ramme inn hagen eller dele den opp i seksjoner for å skjerme mot innsyn, eller for å skape ly eller et rolig hjørne. Velge hekk - slik lykkes du Bufret 24. Det kan være mange grunner til at man ønsker å anlegge en hekk.


Men oftest er det for å skape et vern mot vind og innsyn. HINDRER INNSYN: Er du redd for innsyn bør du sørge for en hekk.

Hilde Poppe, gartner i Plantasjen , tipser om følgende gode hekker om du . I ferdighekk tilbyr vi utelukkende merkevaren Prima Ferdig Hekk. Dette er kvalitetsplanter levert direkte fra en planteprodusent som har spesialisert seg på. De hadde på Plantasjen også, men plantene der så ut til å være vesentlig.


En voksen lindehekk dekker en del om vinteren også siden . Busker som ikke krever mye vedlikehold. Flere resultater fra forum.

Gartner Kenneth Ingebretsen hos Plantasjen forteller at det er blitt svært vanlig å ønske seg både hekk og hage i ekspressfart. Det eneste jeg liker mindre enn gjerder er å male dem. Derfor planter jeg helst hekk som naboskiller. Alternativene er uendelige.


Lindehekk , bytte eller salg? Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Hadde egentlig gått for liguster ovalafolium men da jeg var innom plantasjen i dag ble jeg frarådet å plante den pga hardførhet. Så på Plantasjen at blåkorn også kommer i flytende form nå, så da kan du velge . Skal anlegge ny hekk på tomtgrensa og valget falt på bøk.


Har lest en masse om hekk og spesielt bøk i forkant, og alle kilder. Mangler: plantasjen Hvilken hekk skal vi velge? Side - Åpent forum - Doktoronline. Temaoversikt › Åpent forum Bufret 18.


Hør med et gartneri, der har de masse gode forslag, og kan også skaffe litt andre ting enn sånn man får på Plantasjen og andre kjedebutikker. Hekk - Hageplanter - Produkter - Plantasjen.

Hekk – Hageplanter – Produkter – Plantasjen. Her viser vi hvordan du beskjærer forskjellige typer hekker. Her er lindehekken langs grusveien . Min hvite verden: veien til en lindehekk del 3. I Norge vet jeg bare om en, den finnes i parken på Gulskogen museumsgård ved Drammen. Det er en labyrint av lindehekker , men en forenklet utgave, litt juks i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg