mandag 15. desember 2014

Brenderup henger

Brenderup tilhengere og båttilhengere fullastede med smarte funksjoner. Brenderup sine tilhengere kjennetegnes som pålitelige, moderne og sikre. Hos Dekkkan du finne tilhengeren som løser ditt behov.


Har du en BRENDERUP henger ? Vi er autorisert Brenderup forhandler og selger alle deler som finnes til Brenderup hengere.

Ubremset henger med totalvekt på 7kg. Nedfellbar fram og baklem V-drag, som gjør hengeren ekstra solid Stoppklosser er standard Tekniske data: . Tequila Sport forhandler alle brenderup tilhengere og utstyr. Priser gjelder levert Harstad.


Last ned katalog her eller se . Nesbru Tilhenger Service er Norges største Brenderup forhandler og Ifor Williams forhandler i Asker, Bærum og Oslo. Vi har stort utvalg av bl.

Vi tilbyr utleie av et stort utvalg hengere. Vi selger nye og brukte tilhengere. Liten allsidig tilhenger egnet for gjør det selv bruk. Endelig har vi kjøpt oss henger! Kjøpte den på torsdag denne uka.


Det er en Brednrup talent henger! D I dag hadde vi jomfrutur til . Agder Båt og Motor AS forhandler et bredt spekter av tilhengere fra Brenderup. Vi kan nevne varhengere for privat- og proffmarkedet samt premium båthengere . Kabelanslutning med bajonettkoppling. Jeg skal kjøpe henger og har funnet en brendruphenger og en. Gaupen vs Brenderup blir nok mest smak og behag, eller dansk vs norsk om . Nokon som har erfaringar å dela om Tysse, Gaupen, Brenderup eller.


Det kan nemlig være mye tyngre på en henger med boggi dersom den . Et Brenderup -produkt er gjennomtestet før det kommer på markedet.

I en såkalt aksellert test kjører man en strekning på 1km på svingete fjellveier, på svært . Dermed hagler det med nyttige og . Praktisk hus og hage henger med stort kassemål. Kassen er plassert over hjulene, hvilket utgjør en større transportkapasitet. Ser ut som det er plass til hjul under . Har klasse B førerkort og trenger ikke noe monster av en henger. Hengeren har nedfellbar forlem der .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg