mandag 15. desember 2014

Middag for under 50 lappen

Lag middag til under - lappen. Tipset er å gjøre ett stort innkjøp på mandag, og deretter bruke de samme ingrediensene utover i uka. Eksperten forteller at alt som kreves er god planlegging.


Man kan lage god hjemmelaget mat uten å blakke seg helt. Som tidligere alenemor som måtte snu på krona lærte jeg meg å lage rimelig mat. Har regnet ut at jeg har bare kr dagen i mat å leve på ut denne mnd.

Budsjett, kr dagen, umulig? EKSTREMT billige middager innlegg 12. Middagsmat for flere dager innlegg 5. Flere resultater fra forum. De fikk begge i oppgave å gi deg sine sunne, billige og gode middagstips - som ikke skal koste mer enn kroner per porsjon!


Hva skal vi ha til middag ? For mange er dette hverdagens store spørsmål. Gjennom år har middag til familien for under hundrelappen gitt det norske folk .

Slik lager du billigere middag. Artikkelen fortsetter under videoen. I dag fikk vi faktisk en superdigg vegansk middag til under - lappen , og det er så rimelig at jeg blir nødt til å dele oppskriften. Full middag for kroner. Det er nesten nok grunn til ikke å sette lapp på postkassen at man ikke vil . Vi skal ha kokkekamp på skolen og må lage middag og dessert for 3. Jeg lager ofte middag til fem og totalprisen havner noen ganger under femtilappen.


Dette innlegget har blitt redigert av Star Fox: 19. I disse finanskrisetider er det greit å kunne spare inn på matkostnadene. Og det er ikke så vanskelig å lage en middag for to personer til.


Taco er jo alltid godt, syns jeg. En super middag til under 100- lappen er supper. Onsdag: Pasta med parmesan (3 kroner). MIDDAG TIL UNDER - LAPPEN.


Du bør ikke kimse av ertesuppe før du faktisk har smakt denne! Målet er å spise for under 1kroner per dag. Studentmiddag til under - lappen !

Ukemeny med middager under på minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg