fredag 26. desember 2014

Hvordan ta vare på påskeliljer

Jo kjøligere den står, jo lenger varer blomstringen. Det er høysesong for påskeliljer nå, både i potter og som buketter. Forfatter: Jorunn Amdal Publisert: 16.


Jeg har kjøpt mange potter med påskeliljer. Kan jeg plante disse ute i hagen når de er .

Tips: Du kan ta vare på påskeliljer og andre løkblomster i potte og . Nå har de visnet, men hun i butikken sa jeg kunne ta vare på løkene til neste år. Norge du bor og hvordan vårværet er. Er det bare å klippe vekk . Tips til påskeliljer innlegg 4. Flere resultater fra forum.


Gi gjødsel annenhver uke etter blomstring hvis du vil ta vare på løkene. Påskeliljer , stell innlegg 29.

Det er absolutt verd å ta med en bukett eller fem, la det gjerne bugne for en rimelig . Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Dyrking av potteplanter - en svært interessant hobby. Mange dyrkere dyrke utendørs planter hjemme. Hvordan ta vare på Narcissus i forhold.


Posts about påskeliljer written by Eidsvåg hagelag. Med tulipaner og påskeliljer er det gjerne nok med to lag. Bli inspirert og få tips til hvordan du gjør det påskefint inne og ute. Dette gir oss en flott mulighet til å følge hvordan knoppene utvikler seg til blomster.


Narciss vil takle ned til -grader om natten, uten å ta skade. Les vår sjekkliste for hvordan du kan ta vare på din bukett når du er hjemme. Råd om hvordan din bukett holder seg frisk lenger.


Perleblomster, påskeliljer og krokus kommer vanligvis igjen om de blir plantet ut, det samme gjelder primula, julerose og tusenfryd. Løkpottene kan du dele opp og så plante dypere, les hvordan dele og plante løken her. Ta vare på løkblomstene og primulaen, de er gratis hageplanter!


Noen gartnere elsker utfordringen med dyrking blomster som delikatesse . Vi viser deg hvordan du får knoppene til å blomstre.

Men hvordan steller du dem riktig? Løkblomstene er enkle å ta vare på, og krever minimalt med stell. De gule narcissene er kanskje best kjent som påskeliljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg