torsdag 18. desember 2014

Direktesåmaskin

Vurderar å innvistere i ei direktesåmaskin til gras. Har sett at det er fleire ulike modellar som har ulike måtar for å få frøa i bakken. Såing med Underhaug direktesåmaskin innlegg 3. Direkte Såmaskin innlegg 22.


Flere resultater fra gardsdrift.

Dette gjorde at jeg hadde lyst til å lære mer om hvordan denne . Ved direkte innsåing sparer du . Vår direktesåmaskin har V-formede skåler som lager et skarpt kutt for å beskytte strukturen i jordoverflaten. Den kan velge å bruke både handsåmaskin eller en traktormontert direktesåmaskin. Great Plains, USA (Finland).


I den forbindelse har Landbruk Nord fått spørsmål om direktesåmaskin kan være et redskap å bruke i stedet for å ta alt arbeidet med pløying . Når enga blir eldre, vil produksjonen gå ne men innsåing av kløver med direktesåmaskin kan da øke produktiviteten igjen. Nova Combi og Junkkari Superseed.

For jordarbeiding kan flere harvtyper brukes med godt resultat. Praktisk bruk i jordbruket. På overflatedyrket beite er det vanskelig å bruke noen form for jordarbeiding.


Her er det ideelt å bruke en direkte såmaskin. Vredo direktesåmaskin er en så stor tidsbesparelse at en slik investering vil være nødvendig for ytterligere effektivisering av driften på gården, sier. Search : direktesåmaskin.


Se landets første Claydon-såmaskin i aksjon. Satser på å opprettholde avlingene . Då unngår ein spiregift frå det visna graset. HØSTING AV POTETER, ROTVEKSTER.


Mzuri Pro-Til stripesåmaskin. Pro-Til bearbeider og løsner jorden i striper forut for såing i én operasjon. Sammen med en nabo har Wilhelm investert i direktesåmaskin til 300. En stor direktesåmaskin som kan gå i ganske mye planterester uten å subbe. Turen fra Nord Dakota tok lengre tid enn vi hadde regnet med.


I våronna besøkte vi Knut Erik Hersleth og Reidar Kaabbel, fra Våler i Østfol de første eierne av en Claydon- direktesåmaskin her i landet.

De kan også utstyres med såkasse og brukes som direktesåmaskin. VCer en vertikalskjærer med overlegen kapasitet og et skjæreresultat konkurrenten bare . Han har brukt raigrassortane. Fia, Figgjo og Calibra, utan at . Den britiske redskapsprodusenten Claydon har hittil bare levert seks- og åttemetersversjonen av direktesåmaskina Hybrid som slep. Kornet såes med direktesåmaskin uten forutgående jordarbeiding. Halmen bør fjernes før såing av høstkorn.


Fennoscandia Pasific Bretagne Vi kan tilby et rikt sortiment av marktegl i mange varianter og farver. Ta kontakt med oss for mer information.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg