onsdag 17. desember 2014

Opptenningsved kløyver

Sikkerhetsring diameter 15cm. Produsert i Australia av høykvalitets støpejern, laget for å holde i mange år! Enkel og rask kløyving av ved . Stikkan Fliskløver gjør det utrolig lettvint å fyre opp i ovn og peis.


Kindling Cracker er en vedkløyver som gjør det morsomt å kløyve ved! Med denne kløyver du enkelt og trygt opptenningsved på sekunder.

Effektiv fliskløyver som gjør det utrolig lettvint å fyre opp i ovn og peis! Heldigvis finnes det nå et enkelt og trygt alternativ - som gjør at alle familiemedlemmer kan være med å lage opptenningsved og kløyve mindre . Falløks Smart-splitter er en vedkløyver laget med tanke på størst mulig sikkerhet når man kløyver ved. Samtidig sparer den rygg og skuldre.


Marie er en håndlaget manuell vedkløyver fra Hyttespesialisten i smijern, godt egnet til å kløyve småved og opptenningsved. Svært solid - godt egnet for småved . Dette er et praktisk og robust håndverktøy. Vedkløveren er produsert i sort .

Kløyver raskt, enkelt og sikkert. Den tryggeste, enkleste og morsomste måten å kløyve ved på! Vi sager også opp paller og kløyver dette til opptenningsved som deretter selges sekkevis.


I tillegg syr vi terapidukker for Kiwanis Club Haugesund Kaia. For spesielle formål – kraftig kløyver for produksjon av opptenningsved , osv. For at veden skal få best mulighet til å tørke bør den kløyves med en gang,. Legg to kubber i bunnen av brennkammeret og stable opptenningsved lagvis opp . Etter tørk er den lett å kløyve opp i småpinner, og ethvert vedlager må ha opptenningsved av gran.


I ovnen brenner gran lett og gir raskt varme. Buy online today - fast delivery on all in-stock products. Nike Air Vapormax - Men Shoes. Kapping, kløyving og stabling er trivelige og meningsfulle aktiviteter som mange setter.


I finkløyvd tilstand er de ideelle som opptenningsved. Her køyver man opptenningsved på sekunder uten å risikere å miste en finger. Vi kløyver og selger ved i sekker fra vår butikk. Opptenningsved : kr 3- pr.


Hva gjør to nederlendere i det norske høgfjellet?

Beskrivelse Må kviste masse rundt tomta, kløyver ved og lager opptenningsved , trenger lettøks til turbruk, og for å hugge til spiss på stolper som skal støtte . Gåvesalet gjekk unna då Gnisten i Sandeid opna dørene til årets faste julemesse. Folk stod i kø heile dagen for å sikra seg ei heimelaga . Jensen har sikret seg litt opptenningsved , som ikke var utsolgt mandag. Espen Foss (36) kløyver ved som legges i store sekker som rommer . Veldig kjekk kløyver med punkt feste til traktor.


Alltid gratis frakt og retur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg