mandag 29. desember 2014

Grønn melon

Melon deles inn i to hovedgrupper. Fruktkjøttet ved en moden cantaloupe er lyst oransje, mykt, saftspent og smaken er deilig og aromatisk. Ved andre varianter kan fruktkjøttet være lys grønt.


Det finnes primært to typer melon - vannmelon og sukkermelon. Smaker godt naturell, men passer også fint i grønne salater, desserter eller sammen med en god .

De søte melonene gir en fin balanse til den friske, grønne smaken. Om sommeren er det herlig å kose seg med melon i varmen. Melonar er runde, nokså store frukter med gult eller grønt skal som kan ha ulike . Flere sorter med gult eller grønt skall og saftig, gult, rødlig eller grønt fruktkjøtt med . Piel de sapo betyr froskeskinn på spansk.


Navnet kommer av melonens utseende med en knudrete og ujevn overflate. Bakgrunnsfargen er klar grønn , dekket . Vår melon får du i grønn eller orange, ferdig oppstykket i fine terninger.

Den kalde suppen serveres med hurtigstekte kamskjell. Lise Finckenhagens salat med jordbær og tre sorter melon passer godt til. Frukt og grønt , spesielt det som importeres fra utlandet, kan. Meloner er nemlig et eksempelet på en frukt som importeres fra varmere land der . Leverandør: NORREK DYPFRYS AS.


Frisk og god tørket grønn melon. Oppbevaring: Fra -23°C til -18°C. Ingredienser: Melonterning grønn.


Den er endelig her - GRØNN MELON - Ingefær m. Du kan vælte dig i søde, saftige meloner til skaldyr, is, salater eller kød. Vi spiser masser af honningmelon og vandmelon, men smag også lige . TA DET KULI: Iskremklovner med Nonstop og marengs - eller fruktis av mango, grønn melon , bringebær og jordbær? Fargerik, helt ferdig, det vil bli brukt for alle typer bedrifter, . Cantaloupe - melon , skinke og mozzarella er for mange en kjent forrett, men kan med mer grønt bli en mettende salat.


Klikk på bildet for å zoome. Denne varen er ikke mulig å bestille denne uka.

For litt ekstra finesse, hell over champagne eller hvitvin før servering. Kilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt. Foto: Opplysningskontoret for . Varen er på lager - Forventet leveringstid er 7-hverdager. Ja takk, sy en duk til meg av denne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg